Música clàssica

Música clàssica de diferents estils i èpoques amb formacions emergents i professionals consolidats, repertoris més clàssics i  també formacions poc habituals.

Dansa i moviment

Una programació per endinsar-te en el món de la dansa i les arts del moviment. Dansa contemporània, mim corporal, dansa-teatre, circ i performance.

Accions off

Arts escèniques de petit format que van des del teatre de text fins al clown, de l’humor al drama, passant pels musicals, o el "circ de cambra".

Mirades. Cicle de cinema documental

Un programa trimestral de tres documentals entorn d’una temàtica concreta, que vol ser altaveu de realitats socials, nacionals i internacionals.

IDENTITAT I GÈNERE

Podem trobar tantes formes de viure la masculinitat i la feminitat com a homes i dones hi ha al món. No són els nostres trets físics els que marquen la nostra identitat de gènere sinó que ho determina el nostre cervell. Els gèneres són una construcció cultural que fan referència als atributs que s’assignen a cada persona en funció del seu sexe biològic. Aquests tres documentals ens poden aclarir i ajudar a trencar prejudicis apresos des de petits.

Amb la presència dels directors a totes les sessions.

Espectacles familiars

Els diumenges les famílies tenen una cita al pati de La Casa Elizalde. Titelles, teatre, circ, clown i animació per viure experiències inoblidables.

El docs del mes

El documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any. Els millors documentals internacionals al teu abast.

Jazz & Groove

Un cicle ben eclèctic dedicat al jazz i a alguns dels seus derivats com el soul, el funk. Enguany també tindrem propostes tan diferents que aniran de l’electro al swing.