Altres categories

Música clàssica

Música clàssica de diferents estils i èpoques amb formacions emergents i professionals consolidats, repertoris més clàssics i  també formacions poc habituals.

Dansa i moviment

Una programació per endinsar-te en el món de la dansa i les arts del moviment. Dansa contemporània, mim corporal, dansa-teatre, circ i performance.

Espectacles familiars

Els diumenges les famílies tenen una cita al pati de La Casa Elizalde. Titelles, teatre, circ, clown i animació per viure experiències inoblidables.

El docs del mes

El documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any. Els millors documentals internacionals al teu abast.

Jazz & Groove

Un cicle ben eclèctic dedicat al jazz i a alguns dels seus derivats com el soul, el funk. Enguany també tindrem propostes tan diferents que aniran de l’electro al swing.

Festival Tangent

TANGENT. FESTIVAL DE LES ARTS DE L'EIXAMPLE

Mai interpretis, experimenta... Deleuze Tangent, el nou Festival de les arts de l’Eixample, neix amb la intenció d’obrir un nou espai per a l’encontre cultural. La ciutat és moviment i la cultura el seu accelerador. El moviment pot ser trepidant, rectilini, lent o corb.... però en definitiva és moviment, la relació viva i dinàmica entre nosaltres i els altres, el que construeix una ciutat que transcendeix l’espai concret. L’Eixample d’en Cerdà és l’escenari i l’origen d’aquest moviment, de la tangent que pot fugir més enllà del territori i generar en el seu trajecte múltiples encontres culturals, estímuls per convertir el moviment en experiència estètica, de coneixement i d’experimentació. Us proposem una programació innovadora i diversa al voltant de les diferents arts: visuals, escèniques, musicals, poètiques... Gaudiu d’aquesta primera edició d’un festival que, des de la proximitat, vol dibuixar una Tangent que arribi a tothom. El tradicional “Eixample a la fresca” reinventat amb 25 propostes de circ, dansa, música i cinema que tindrà lloc els mesos de juny i juliol als sis centres cívics de l'Eixample. Tots els espectacles són gratuïts. ESPECTACLES 2017 Exposició Tangències // Pianodiabölic // Nàufrags // Hi ha un poeta dins de casa // El concert de les paraules // El reu del Gurugú // Barcelona BlueGrass Band // Aziza Brahim // Manufactured Landscapes // The Big Pocket Orchestra // Cinema en concert: Sherlock Junior // Sinestèsia // Circumval·lació // Be god is // la Vie en Rose // Les anxovetes // Xarivari blues // Òpera participativa // Jazz il·lustrat // La màgia de la veu // Con faldas y a a lo loco // Somnis de sorra // De paseo // Katakana // Tot és blanc ARTISTES La industrial teatrera// Escola de Disseny la Llotja // Xavi Lloses i Àlex Pallí // Josep Pedrals i Gerard Valverde // Cos a cos // La nave va // Maria Cabrera // Martí Sales // Mireia Calafell // Guim Valls // Pau Riba // Aziza Brahim // Iron Skulls Co // Circ Rogelio Rivel // Espai Dual // Susana Sheiman // Joan Chamorro // Claire Drucreux // Cia. Pol Jiménez // Consulta la programació per centre: Centre cívic Ateneu Fort Pienc Centre cívic Casa Golferichs Centre cívic Cotxeres Borrell Centre cívic Sagrada Família Centre cívic Urgell