Symbiosis posposat

Symbiosis

Dia: 20 de desembre de 2017
Hora: 20:30 h

Altres categories

Música clàssica

Música clàssica de diferents estils i èpoques amb formacions emergents i professionals consolidats, repertoris més clàssics i  també formacions poc habituals.

Accions off

Arts escèniques de petit format que van des del teatre de text fins al clown, de l’humor al drama, passant pels musicals, o el "circ de cambra".

Espectacles familiars

Els diumenges les famílies tenen una cita al pati de La Casa Elizalde. Titelles, teatre, circ, clown i animació per viure experiències inoblidables.

Improbables

imatge-impro-16

IMPROBABLES és un cicle dedicat a les arts escèniques que s'allunyen de les convencions habituals, ja sigui per format, per contingut o per tots dos  aspectes. Hi trobareu teatre de text, de gest, d'objectes, circ, dansa o qualsevol espectacle que es trobi en terra de ningú, allà on les fronteres entre les arts ja no serveixen per donar l'aixopluc de la definició i on encara tot és possible. Per aquest 2017 presentem dos espectacles que beuen del llenguatge performàtic, creats per artistes locals de gran talent. Un parteix de la dansa, transformant emocions en moviment; i l’altre, del teatre documental, per convertir l’experiència intel·lectual en una de ben emocional. IMPROBABLES és una programació que es realitza un cop l'any. Podeu consultar les edicions que s'han fet fins ara:

El DocsBarcelona del mes

El documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any. Els millors documentals internacionals al teu abast.

DO Autor

Cicle de concerts per descobrir nous talents o escoltar artistes ja consolidats. Beuen del pop, el folk i el rock. Són escriptors/es, sovint poetes, i a la vegada músics, o a l’inrevés.