Altres categories

Música clàssica

Música clàssica de diferents estils i èpoques amb formacions emergents i professionals consolidats, repertoris més clàssics i  també formacions poc habituals.

Dansa i moviment

Una programació per endinsar-te en el món de la dansa i les arts del moviment. Dansa contemporània, mim corporal, dansa-teatre, circ i performance.

Accions off

Arts escèniques de petit format que van des del teatre de text fins al clown, de l’humor al drama, passant pels musicals, o el "circ de cambra".

Mirades. Cicle de cinema documental

Mirades és un cicle de cinema documental entorn d’una temàtica concreta que vol ser altaveu de realitats socials, nacionals i internacionals. Una oportunitat de visionar pel·lícules d’aquest gènere i poder comentar-les en el col·loqui que es fa posteriorment moderat per Barcelona Espai de Cinema.

ENTRE REIXES. PRESONS A JUDICI

Què és la llibertat? Un concepte complex del qual parlem sovint i, tanmateix, ens costa de definir. Una d'aquelles coses que valorem millor quan no tenim. Potser per això resulta especialment interessant saber què en pensen els qui estan "entre reixes". Aquest cicle documental ens aproxima al món dels qui no gaudeixen de la llibertat quotidiana de fer el que volen perquè estan atrapats en el sistema judicial. Un sistema que, idealment, serveix a la justícia i a la pau social, però que en la realitat, s'aplica de maneres molt diferents i amb resultats dispars. Al llarg dels tres documentals que presentem, coneixerem tres sistemes judicials  de tres països i veurem diferents persones en tres estadis diferents del sistema. Entrarem amb ells i elles a dins de les presons i coneixerem les seves experiències i opinions.

Coorganitza: Barcelona Espai de Cinema

Espectacles familiars

Els diumenges les famílies tenen una cita al pati de La Casa Elizalde. Titelles, teatre, circ, clown i animació per viure experiències inoblidables.

Miradocs. BCN Mirades Documentals

MIRADOCS és una mostra de cinema documental on els barcelonins, les barcelonines i la ciutat són els protagonistes. L'objectiu és que els autors residents a la ciutat puguin exhibir els seus films i que els documentals en què Barcelona és protagonista puguin ser vistos a la pantalla de La Casa Elizalde. La mostra centra el seu interès en el fet que el públic pugui compartir el visionat del film i el posterior col·loqui amb els mateixos autors, per la qual cosa en totes les sessions es compta amb la presència del director o d’alguna persona de l’equip realitzador dels documentals i, després del visionat, s'obre un debat amb el públic assistent. Barcelona és una ciutat de documental, és per això que la mostra ens ofereix una mirada sobre el món que ens envolta sense deixar de banda el retrat de la nostra ciutat.

Co-organitzen: Barcelona Espai de Cinema-BEC i Centre Cultural La Casa Elizalde

Més informació: miradocs.blogspot.com/

La mostra Miradocs és anual. Es poden consultar les programaciones de les edicions que s'han fet fins ara:

El DocsBarcelona del mes

El documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any. Els millors documentals internacionals al teu abast.

DO Autor

Cicle de concerts per descobrir nous talents o escoltar artistes ja consolidats. Beuen del pop, el folk i el rock. Són escriptors/es, sovint poetes, i a la vegada músics, o a l’inrevés.