Altres categories

Dansa i moviment

Una programació per endinsar-te en el món de la dansa i les arts del moviment. Dansa contemporània, mim corporal, dansa-teatre, circ i performance.

Mirades. Cicle de cinema documental

Mirades és un cicle de cinema documental entorn d’una temàtica concreta que vol ser altaveu de realitats socials, nacionals i internacionals. Una oportunitat de visionar pel·lícules d’aquest gènere i poder comentar-les en el col·loqui que es fa posteriorment moderat per Barcelona Espai de Cinema.

ENTRE REIXES. PRESONS A JUDICI

Què és la llibertat? Un concepte complex del qual parlem sovint i, tanmateix, ens costa de definir. Una d'aquelles coses que valorem millor quan no tenim. Potser per això resulta especialment interessant saber què en pensen els qui estan "entre reixes". Aquest cicle documental ens aproxima al món dels qui no gaudeixen de la llibertat quotidiana de fer el que volen perquè estan atrapats en el sistema judicial. Un sistema que, idealment, serveix a la justícia i a la pau social, però que en la realitat, s'aplica de maneres molt diferents i amb resultats dispars. Al llarg dels tres documentals que presentem, coneixerem tres sistemes judicials  de tres països i veurem diferents persones en tres estadis diferents del sistema. Entrarem amb ells i elles a dins de les presons i coneixerem les seves experiències i opinions.

Coorganitza: Barcelona Espai de Cinema

El DocsBarcelona del mes

El documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any. Els millors documentals internacionals al teu abast.

Festival Tangent

TANGENT. FESTIVAL DE LES ARTS DE L'EIXAMPLE

Mai interpretis, experimenta... Deleuze Tangent, el nou Festival de les arts de l’Eixample, neix amb la intenció d’obrir un nou espai per a l’encontre cultural. La ciutat és moviment i la cultura el seu accelerador. El moviment pot ser trepidant, rectilini, lent o corb.... però en definitiva és moviment, la relació viva i dinàmica entre nosaltres i els altres, el que construeix una ciutat que transcendeix l’espai concret.