Altres categories

Música clàssica

Música clàssica de diferents estils i èpoques amb formacions emergents i professionals consolidats, repertoris més clàssics i  també formacions poc habituals.

Dansa i moviment

Una programació per endinsar-te en el món de la dansa i les arts del moviment. Dansa contemporània, mim corporal, dansa-teatre, circ i performance.

Teatre

Arts escèniques de petit format que van des del teatre de text fins al clown, de l’humor al drama, passant pels musicals, o el "circ de cambra".

Espectacles familiars

Els diumenges les famílies tenen una cita al pati de La Casa Elizalde. Titelles, teatre, circ, clown i animació per viure experiències inoblidables.

Miradocs. BCN Mirades Documentals

MIRADOCS és una mostra de cinema documental on els barcelonins, les barcelonines i la ciutat són els protagonistes. L'objectiu és que els autors residents a la ciutat puguin exhibir els seus films i que els documentals en què Barcelona és protagonista puguin ser vistos a la pantalla de La Casa Elizalde. La mostra centra el seu interès en el fet que el públic pugui compartir el visionat del film i el posterior col·loqui amb els mateixos autors, per la qual cosa en totes les sessions es compta amb la presència del director o d’alguna persona de l’equip realitzador dels documentals i, després del visionat, s'obre un debat amb el públic assistent. Barcelona és una ciutat de documental, és per això que la mostra ens ofereix una mirada sobre el món que ens envolta sense deixar de banda el retrat de la nostra ciutat.

Co-organitzen: Barcelona Espai de Cinema-BEC i Centre Cultural La Casa Elizalde / Més informació: miradocs.blogspot.com/

La mostra Miradocs és anual. Es poden consultar les programaciones de les edicions que s'han fet fins ara aquí

El DocsBarcelona del mes

Prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any. Els millors documentals internacionals al teu abast.