Parlem amb l’artista

  ORIOL ARIBAU

  Above and Below
  L’exposició ‘Above and below’ presenta una selecció de dibuixos i escultures on l’artista ens posa en escac la relació entre espai i individu, entre contenidor i contingut. Del 21 de febrer al 28 de març de 2018.

  DANIEL GASOL

  Los Triángulos: crònica d’una cooperativa
  Us presentem el projecte guanyador de la 5a Convocatòria d’Arts Visuals, una exposició que narra el procés de lluita veïnal per la dignificació del barri de Diagonal Mar des de l’inici de la seva creació.

  JUAN ESCUDERO

  Banc de temps
  ‘Banc de temps’ és una exposició de gravats que funcionen com a dipòsits de temps. Col·leccions de temps. Una línia marca el present, configura el futur del dibuix i es converteix en passat. Del 21 de febrer al 28 de març de 2018.

  Carole Alfarah

  Wa Habibi (Oh el meu amor)
  Carole Alfarah ens acosta el seu testimoni visual de la petjada de la guerra al seu país Síria. Són imatges que mostren les persones i els llocs que no han escollit viure la guerra. Del 7 de setembre a l’11 d’octubre de 2017.

  TERESA MULET

  In-contable. Ejercicios visuales sobre la violència
  L’artista veneçolana Teresa Mulet reflexiona sobre la retòrica de la violència. Una violència que es propaga i assumeix formes sempre inefables. De l’11 de gener al 15 de febrer de 2018.

  JORDI LAFON I ADICCIONES PORQUESÍ

  Com una cadira
  La quarta edició editorial de ‘Com una cadira’ es presenta a La Casa Elizalde acompanyada d’una exposició col·lectiva i temàtica al voltant d’un moble recurrent: la cadira. Una mostra a l’entorn de la cadira presa des de diferents enfocaments i perspectives artístiques, amb la que conversa i s’enriqueix la col·lecció editorial. Del 18 d’octubre al 15 de novembre de 2017.

  Exposició

  Scripts – a chronicle of incidents
  Una exposició que mostra dibuixos generats per màquines automàtiques desenvolupades per estudiants de l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya. Del 19 d’abril al 18 de maig de 2017.

  Silvia i Mim Juncà

  Cels i precipicis de Silvia i Mim Juncà. Mim i Sílvia Juncà treballen imatge i text respectivament. Després de col·laborar fent contes il·lustrats, ara busquen obrir una tercera porta en què figures i lletres s’acompanyen i esborren els límits. L’exposició es pot visitar fins al 22 de desembre de 2016 a La Casa Elizalde.

  CLARA CORTES

  Simulacra
  L’artista Clara Cortes fa una recerca de l’abstracció i l’extracció de formes no identificables dels contextos reals i tangibles. L’exposició es pot visitar fins al 3 de març de 2017 a La Casa Elizalde.

  JOSÉ PARRA

  Punto de fuga. De Abraham a lo digital
  Dues línies paral·leles són aquelles que per més que es prolonguin mai poden trobar-se. Dues línies equidistants que conflueixen en un espaitemps infinit com un miratge, mai autèntic. Una visió del món interior de l’artista presentada en aquesta mostra d’obres plàstiques i escultures mòbils. creació.

  Exposició

  A flor de pell
  Una exposició que escolta els murmuris de sis artistes que investiguen i treballen, des de diferents punts de vista i discursos, els temes de la dona, el gènere, la identitat, el cos i la memòria.

  Juan Toro

  Expedientes. Fragmentos de un país
  El fotògraf Juan Toro Diez construeix una sèrie d’expedients visuals que configuren un indesitjable arxiu històric d’un període tumultuós de la República Bolivariana de Veneçuela.
  L’exposició es pot visitar fins al 18 de novembre de 2016 a La Casa Elizalde.