Parlem amb l’artista

Parlem amb els artistes que exposen a La Casa Elizalde:

DANIEL GASOL

Los Triángulos: crònica d’una cooperativa
Us presentem el projecte guanyador de la 5a Convocatòria d’Arts Visuals, una exposició que narra el procés de lluita veïnal per la dignificació del barri de Diagonal Mar des de l’inici de la seva creació.

JORDI LAFON I ADICCIONES PORQUESÍ

Com una cadira
La quarta edició editorial de ‘Com una cadira’ es presenta a La Casa Elizalde acompanyada d’una exposició col·lectiva i temàtica al voltant d’un moble recurrent: la cadira. Una mostra a l’entorn de la cadira presa des de diferents enfocaments i perspectives artístiques, amb la que conversa i s’enriqueix la col·lecció editorial. Del 18 d’octubre al 15 de novembre de 2017.


Scripts – a chronicle of incidents
Una exposició que mostra dibuixos generats per màquines automàtiques desenvolupades per estudiants de l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya. Del 19 d’abril al 18 de maig de 2017.

Silvia i Mim Juncà

Cels i precipicis de Silvia i Mim Juncà. Mim i Sílvia Juncà treballen imatge i text respectivament. Després de col·laborar fent contes il·lustrats, ara busquen obrir una tercera porta en què figures i lletres s’acompanyen i esborren els límits. L’exposició es pot visitar fins al 22 de desembre de 2016 a La Casa Elizalde.

Carole Alfarah

Wa Habibi (Oh el meu amor)
Carole Alfarah ens acosta el seu testimoni visual de la petjada de la guerra al seu país Síria. Són imatges que mostren les persones i els llocs que no han escollit viure la guerra. Del 7 de setembre a l’11 d’octubre de 2017.

JOSÉ PARRA

Punto de fuga. De Abraham a lo digital
Dues línies paral·leles són aquelles que per més que es prolonguin mai poden trobar-se. Dues línies equidistants que conflueixen en un espaitemps infinit com un miratge, mai autèntic. Una visió del món interior de l’artista presentada en aquesta mostra d’obres plàstiques i escultures mòbils.


A flor de pell
Una exposició que escolta els murmuris de sis artistes que investiguen i treballen, des de diferents punts de vista i discursos, els temes de la dona, el gènere, la identitat, el cos i la memòria.

CLARA CORTES

Simulacra
L’artista Clara Cortes fa una recerca de l’abstracció i l’extracció de formes no identificables dels contextos reals i tangibles. L’exposició es pot visitar fins al 3 de març de 2017 a La Casa Elizalde.

Juan Toro

Expedientes. Fragmentos de un país
El fotògraf Juan Toro Diez construeix una sèrie d’expedients visuals que configuren un indesitjable arxiu històric d’un període tumultuós de la República Bolivariana de Veneçuela.
L’exposició es pot visitar fins al 18 de novembre de 2016 a La Casa Elizalde.