Parlem amb l’artista

Parlem amb els artistes que exposen a La Casa Elizalde:


Scripts – a chronicle of incidents
Una exposició que mostra dibuixos generats per màquines automàtiques desenvolupades per estudiants de l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya. Del 19 d’abril al 18 de maig de 2017.

Silvia i Mim Juncà

Cels i precipicis de Silvia i Mim Juncà. Mim i Sílvia Juncà treballen imatge i text respectivament. Després de col·laborar fent contes il·lustrats, ara busquen obrir una tercera porta en què figures i lletres s’acompanyen i esborren els límits. Del 22 de novembre al 22 de desembre de 2016.

JOSÉ PARRA

Punto de fuga. De Abraham a lo digital
Dues línies paral·leles són aquelles que per més que es prolonguin mai poden trobar-se. Dues línies equidistants que conflueixen en un espaitemps infinit com un miratge, mai autèntic. Una visió del món interior de l’artista presentada en aquesta mostra d’obres plàstiques i escultures mòbils. Del 7 de febrer al 3 de març.


A flor de pell
Una exposició que escolta els murmuris de sis artistes que investiguen i treballen, des de diferents punts de vista i discursos, els temes de la dona, el gènere, la identitat, el cos i la memòria. Del 7 de març al 7 d’abril.

CLARA CORTES

Simulacra
L’artista Clara Cortes fa una recerca de l’abstracció i l’extracció de formes no identificables dels contextos reals i tangibles. Del 7 de febrer al 3 de març de 2017.

Juan Toro

Expedientes. Fragmentos de un país
El fotògraf Juan Toro Diez construeix una sèrie d’expedients visuals que configuren un indesitjable arxiu històric d’un període tumultuós de la República Bolivariana de Veneçuela. Del 20 d’octubre al 18 de novembre de 2016 a La Casa Elizalde.