Parlem amb l’artista

Parlem amb els artistes que exposen a La Casa Elizalde:

Anna Benet, Amédeé Houx Lieu, Rosario García Huidobro, Xiana Gómez, Ana i Catalina Parra

A flor de pell
Una exposició que escolta els murmuris de sis artistes que investiguen i treballen, des de diferents punts de vista i discursos, els temes de la dona, el gènere, la identitat, el cos i la memòria. Del 7 de març al 7 d’abril de 2017.

Silvia i Mim Juncà

Cels i precipicis de Silvia i Mim Juncà. Mim i Sílvia Juncà treballen imatge i text respectivament. Després de col·laborar fent contes il·lustrats, ara busquen obrir una tercera porta en què figures i lletres s’acompanyen i esborren els límits. L’exposició es pot visitar fins al 22 de desembre de 2016 a La Casa Elizalde.

JOSÉ PARRA

Punto de fuga. De Abraham a lo digital
Dues línies paral·leles són aquelles que per més que es prolonguin mai poden trobar-se. Dues línies equidistants que conflueixen en un espaitemps infinit com un miratge, mai autèntic. Una visió del món interior de l’artista presentada en aquesta mostra d’obres plàstiques i escultures mòbils.

Juan Toro

Expedientes. Fragmentos de un país
El fotògraf Juan Toro Diez construeix una sèrie d’expedients visuals que configuren un indesitjable arxiu històric d’un període tumultuós de la República Bolivariana de Veneçuela.
L’exposició es pot visitar fins al 18 de novembre de 2016 a La Casa Elizalde.

CLARA CORTES

Simulacra
L’artista Clara Cortes fa una recerca de l’abstracció i l’extracció de formes no identificables dels contextos reals i tangibles. L’exposició es pot visitar fins al 3 de març de 2017 a La Casa Elizalde.