Tallers d'estiu

Treu-li tot el suc a l’estiu amb els tallers de La Casa Elizalde

29/06/2017

Si durant l’any no trobes el temps per dedicar-te a fer el que més t’agrada, aprofita l’estiu! A La Casa Elizalde t’oferim un ampli ventall de tallers intensius per al mes de juliol: art, història, teatre, cinema, expressió plàstica, cos i moviment, idiomes, gastronomia…i més!

Voleu conèixer alguns dels professors que impartiran classe aquest estiu?

En Joan Martínez imparteix un taller per als amants de l’òpera. Des de Monteverdi fins a Josep Soler, passant per Händel, Mozart, Verdi, Wagner i Puccini, aquest taller ens permetrà conèixer l’evolució estilística i tècnica de l’òpera, la més total de totes les arts. Descobreix l‘Òpera com mai no l’havies sentit.

Aquest estiu treu la bellesa que portes dins amb el taller Automaquillatge i pentinats d’estiu. Pentinats frescos i originals i maquillatge amb productes naturals, l’Anna Mundet ens ho explica!

Vols aprendre a generar la confiança i motivació necessària per passar a l’acció i afrontar eficientment reptes i canvis? Fes-ho possible amb el taller Assoleix els teus objectius a través del coaching amb Eva M. Sánchez.

Fes el pas, i gaudeix fent el que més t’agrada! Darrers dies d’inscripcions, afanya’t!

Més informació i inscripcions