25/05/2022

10 tallers per a aquest estiu

Qui diu que per gaudir de l’estiu s’ha de sortir de Barcelona? Refresca’t amb els tallers de La Casa Elizalde!

#ElizaldeEtsTu #EstiuElizalde #ElizaldeTallers

A La Casa Elizalde tenim molt clar que tu seràs el/la protagonista del nostre estiu. Per això hem preparat una programació de tallers molt atractiva perquè puguis venir a refrescar-te amb nosaltres. Perquè no cal passar l’estiu fora de la ciutat per gaudir-ne. Et donem la nostra paraula que et divertiràs, lògicament!

Continua llegint perquè a continuació et resumim les novetats dels tallers culturals d’aquest d’estiu. Ben segur que et costarà decidir-te. Comencem!

INSCRIPCIONS
Online: a partir del 7 de juny a les 9 h a www.casaelizalde.com
Presencial: a partir del 7 de juny, de dilluns a divendres de 10 a 20 h

1. Let’s sing: descobreix la teva veu

Gaudirem de cantar en grup aplicant eines bàsiques de tècnica vocal. Treballarem la nostra veu, la fisiologia de l’aparell vocal, la dicció, la tècnica de cant i aprendrem a cantar cançons posant èmfasi en l’afinació, el ritme i les dinàmiques musicals de cada tema.

2. Relats de viatge: mirades a través de la literatura

Quaderns de viatge, viatges en el temps, viatges interiors o migracions a diferents països. Explora els diferents tipus de viatge que podem experimentar al llarg de la nostra vida a través d’històries literàries. Reflexionarem al voltant de les mirades que han intentat captar diferents escriptors i escriptores sobre el concepte de viatge com a cerca de l’altre, com a recorregut vital, com a estímul o com a destí.

3. Passejades al capvespre per Collserola

Per què no aprofitar la fresca del capvespre per fer un tast de senderisme a Collserola? T’animem a fer tres sortides per conèixer el Parc Natural de Collserola i admirar el seu entorn, els seus boscos, les postes de sol des dels cims i potser alguna lluna plena.

4. Bijuteria creativa amb argila polimèrica

T’agradaria dissenyar les teves pròpies arracades o peces de bijuteria? Aprendrem totes les possibilitats creatives que té aquest material i dissenyarem els nostres complements amb diferents tècniques de modelatge per crear la nostra col·lecció original de bijuteria.

5. Revela amb la llum del sol: cianotípia o blueprint

La cianotípia o blueprint és un procés d’impressió amb llum ultraviolada que es pot aplicar sobre tela, fusta o paper. Treballarem amb fotogrames en blau de Prússia sobre diferents suports i utilitzarem la tècnica com a eina d’experimentació i creació. El curs està dirigit a totes les persones que estiguin interessades a aprofundir en coneixements sobre tècniques de fotografia argèntica que volen experimentar amb la impressió ultraviolada.

6. Ets el teu cos: millora la teva autoestima

Exigència. Crítica. Judici. No acceptació. Rebuig… No tractem a ningú com ens tractem a nosaltres mateixos, i molts cops ho fem directament amb allò que ens acompanya tota la vida: el nostre cos. Explorarem la relació que mantenim amb ell i treballarem per apropar-nos a una vivència de pau i equilibri per tractar-nos amb amor i compassió i, des d’allà, enfortir la nostra autoestima i sortir al món amb energia per encarar els nostres propòsits personals.

7. Latin Flow: salsa, batxata i … molt ritme!

Desenvolupant seqüències coreogràfiques, ballarem a partir de ritmes originaris i tradicionals de les danses afro-llatines més conegudes. Viatjarem a Cuba amb l’afrocubà, la rumba i la timba; coneixerem el Brasil a través de l’afrobrasiler, el maracatú o la samba; farem un tastet de danses del Perú com el festeig i el landó; visitarem Puerto Rico amb la plena i la bomba; i acabarem a  Colòmbia aprenent alguns passos de cúmbia, pulla, vallenato, mapalé, currulao i bullerengue.

8. Art i mite. Un recorregut per la història de l’art

A principis de la història de la nostra cultura el mite es va establir com una explicació narrativa de fenòmens universals i comportaments humans. La creació del món, el cicle de la naturalesa o els misteris de l’amor van ser escollits per l’art des del Renaixement fins a l’actualitat. Abordarem els principals mites d’Occident i el seu tractament en la història de la iconografia.

9. Converses filosòfiques

De la mà de diferents filòsofs i filòsofes reflexionarem sobre temàtiques actuals i qüestions relacionades amb nosaltres mateixos. Buscarem conèixer i debatre sobre la naturalesa del nostre present, sobre qui som, com pensem o com volem viure.

 10. Coneix Barcelona: històries i anècdotes de la nostra ciutat

On es troba el barri de l’Òstia? Per què diuen que és inventat el barri Gòtic? Qui van ser els marranos de la ciutat? Com era Barcelona abans de l’any de la picor? Us proposem refrescar la nostra memòria urbana amb sis passejades, durant les quals recordarem aquestes i altres apassionants històries d’una Barcelona que les ha vist de tots colors, textures i sabors.

Vols conèixer més tallers? Clica aquí!

 

Pujar