25/05/2020

28a Mostra Internacional de Films de Dones

#Elizalderecomana #MostraFilmsDones #Cinema

De l’1 al 14 de juny torna la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, enguany amb una programació en línia en col.laboració amb Filmin.

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona és un festival que va començar la seva trajectòria el juny de 1993. Té com a objectiu la promoció del cinema dirigit per dones per tal de visibilitzar la cultura audiovisual femenina tot projectant filmografies de directores d’arreu del món. D’aquesta manera es fa palesa la importància de la contribució de les dones en la creació audiovisual.

Donades les mesures de contenció de la COVID-19, la primera part de la 28a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona (el festival dura fins al desembre) s’adapta a la situació oferint una programació digital en línia, gràcies a la col·laboració de Filmin, perquè puguis gaudir de totes les activitats des de casa.

Des de La Casa Elizalde et volem recomanar la seva secció panoràmica, una selecció de 17 llargmetratges i curtmetratges internacionals que podràs veure a la web de Filmin de l’1 al 14 de juny. Només cal que et registris a la web de Filmin, triïs la pel.lícula, facis el pagament corresponent i gaudeixis de l’espectacle.

D’altra banda, no deixis de fer un cop d’ull a les activitats virtuals  que ampliaran els debats estètics i sociopolítics que les pel·lícules d’aquesta primera part de la Mostra plantegen. Taules rodonesmaster class i activitats infantils que podreu seguir des de la pàgina web del festival. T’animem a fer un cop d’ull a la retrospectiva dedicada a la directora i pionera del documental llatinoamericà, Marta Rodríguez; a la sessió especial dedicada a l’escriptora Ursuka K. Le Guin, pionera de la novel.la de ciència ficció feminista amb la seva novel.la de referència “Els desposeïts” i al seu projecte Arxipèlag.

No et quedis sense veure la Mostra de Films de Dones! Submergeix-te al món del cinema en clau femenina i descobreix diferents mirades al món contemporani gràcies a #filmsdones.

mostra films dones

programació 2020

Pujar