Tallers culturals

Veure’n més

En aquests moments d’incertesa constant poder continuar oferint una programació de tallers variada, d’actualitat, compromesa i amb rigor no ha estat  fàcil, però una vegada més hem sentit la confiança de totes aquelles persones que heu decidit seguir amb nosaltres: 1478 gràcies!
1478 persones inscrites als tallers amb il·lusió per seguir aprenent, creixent, motivades per continuar trobant-se amb altres persones encara que sigui a través de la pantalla. Seguim! #ComunitatElizalde #SeguimperTu

D’acord amb la RESOLUCIÓ SLT/1088/2021, del 8 d’abril per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, publicada al DOGC el 16 d’abril, els Centres Cívics de la ciutat de Barcelona estaran oberts i tindran la consideració d’equipaments culturals. Aquest fet permet el restabliment de les activitats de cursos i tallers segons les mesures que s’apliquen als espais culturals a partir del dilluns 26 d’abril de 2021.

Espectacles

Veure’n més

Des dels seus inicis el centre cultural ha apostat per una programació d’arts escèniques i música de qualitat. Moltes companyies, ara consagrades, van iniciar el seu camí en espais de proximitat com el nostre. Així doncs, cada mes trobaràs una interessantíssima oferta de cicles estables de música, dansa i moviment, circ, teatre de petit format i espectacles familiars.

Exposicions

Veure’n més

El programa d’arts visuals té com a objectiu difondre l’art contemporani i donar suport al sector artístic de la ciutat mitjançant una programació d’exposicions i propostes artístiques vinculades a les exposicions. Creiem en la importància de l’art com a generador de reflexió i crítica, i a la vegada com a espai d’aprenentatge i trobada entre la comunitat artística i els diferents públics que participen de les activitats del centre cívic.

Cinema

Veure’n més

La programació de cinema t’ofereix des de cinema d’autor fins a documentals internacionals. Cinema de qualitat que ens enfronta amb el món en què vivim, per reflexionar i empatitzar.

Calendari d’activitats

Consulta totes les activitats

Gaudeix de la varietat de propostes culturals del Centre Cultural La Casa Elizalde. Exposicions, espectacles, tallers,…

maig 2021

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Per estar al dia del que passa al CC Casa Elizalde,
subscriu-te al calendari de google

La Casa Elizalde

La Casa Elizalde deu el seu nom a la família que més temps hi va viure, la família Elizalde, que va fer de l’edifici la seva residència des del 1895 al 1964.
La seva programació oberta, àmplia i variada l’ha consolidat com un espai de referència a la ciutat, amb un volum considerable d’usuaris, que participen en cursos, assisteixen als diferents concerts i als espectacles de dansa i teatre o visiten les exposicions.