Tallers culturals

Veure’n més

Inscripcions obertes a partir del 14 de desembre. Com a novetat, et proposem un tallers exclusivament online (Zoom-in. Propostes amb personalitat). Propostes úniques per estar al dia de temes actuals impartides per professionals destacats en seu àmbit. Per seguir gaudint de la casa Elizalde còmodament des de casa teva, sense presses i sense desplaçaments

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem per a que es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció. Consulta la programació de tallers pel trimestre vinent, nosaltres destaquem:

 

Espectacles

Veure’n més

Des dels seus inicis el centre cultural ha apostat per una programació d’arts escèniques i música de qualitat. Moltes companyies, ara consagrades, van iniciar el seu camí en espais de proximitat com el nostre. Així doncs, cada mes trobaràs una interessantíssima oferta de cicles estables de música, dansa i moviment, circ, teatre de petit format i espectacles familiars.

Exposicions

Veure’n més

El programa d’arts visuals té com a objectiu difondre l’art contemporani i donar suport al sector artístic de la ciutat mitjançant una programació d’exposicions i propostes artístiques vinculades a les exposicions. Creiem en la importància de l’art com a generador de reflexió i crítica, i a la vegada com a espai d’aprenentatge i trobada entre la comunitat artística i els diferents públics que participen de les activitats del centre cívic.

Cinema

Veure’n més

La programació de cinema, que temporalment passa a fer-se en format online, t’ofereix des de cinema d’autor fins a documentals internacionals. Cinema de qualitat que ens enfronta amb el món en què vivim, per reflexionar i empatitzar.

Calendari d’activitats

Consulta totes les activitats

Gaudeix de la varietat de propostes culturals del Centre Cultural La Casa Elizalde. Exposicions, espectacles, tallers,…

gener 2021

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
  • Ramon
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Per estar al dia del que passa al CC Casa Elizalde,
subscriu-te al calendari de google

La Casa Elizalde

La Casa Elizalde deu el seu nom a la família que més temps hi va viure, la família Elizalde, que va fer de l’edifici la seva residència des del 1895 al 1964.
La seva programació oberta, àmplia i variada l’ha consolidat com un espai de referència a la ciutat, amb un volum considerable d’usuaris, que participen en cursos, assisteixen als diferents concerts i als espectacles de dansa i teatre o visiten les exposicions.