03/05/2020

ACTIVITATS RELACIONADES

Consulta la informació sobre les activitats relacionades amb l’exposició.


Inauguració

Divendres 15 de maig a les 18 h  vam inaugurar la mostra amb un IG live amb el Ricard Badia, el comissari de l’exposició al perfil d’Instagram de la @casaelizalde, on encara pots veure el vídeo que vam guardar del directe. Descobreix com va néixer el projecte, com es va convertir en una exposició virtual i què fa úniques les imatges seleccionades.

 

Visualitza el vídeo del IG Live

 


Concurs fotogràfic

Els nostres participant tenen opció a premi! Comparteix la imatge que més t’agradi i ajuda a guanyar un taller gratuït a La Casa Elizalde!

Primer premi – La imatge més compartida entre el 18 i el 19 de maig guanyarà un taller a La Casa Elizalde quan es pugui reprendre l’activitat. ‘Segueix a @casaelizalde, @ricardbadiafoto i l’autor de la fotografia; selecciona la fotografia que més t’agradi  del post recopilatori (que es publicarà el dilluns 18 de maig); i comparteix-la a instagram stories etiquetant l’autor, la @casaelizalde i en @ricadbadiafoto’. Participa! El dia 20 de maig donarem a conèixer el projecte guanyador.

Premi honorífic – Tècnica, concepte i creativitat. Tot això valorarà el jurat de la Casa Elizalde per adjudicar un premi honorífic a la millor fotografia de la exposició. Estigues atent/a a xarxes que el dia 21 de maig donarem a conèixer el projecte guanyador

 

Pujar