Aquesta tardor reprèn el fil amb un ventall de tallers per a tots els gustos

Arriba una tardor intensa a La Casa Elizalde amb més de 200 tallers per a tots els gustos: humanitats, actualitat, ciència, creativitat, salut, gastronomia, idiomes…Busca, troba i sorprèn-te. Regala’t moments per a tu, et destaquem algunes novetats:

Vols introduir-te en el pensament de les grans escoles de la filosofia xinesa clàssica  i a la reflexió mitològica japonesa? Al taller La filosofia de l’Àsia oriental: passat i present descobriràs els trets essencials del pensament filosòfic de l’est asiàtic.

Per als nostàlgics, et proposem un taller de Genalogia i història familiar. Recopila les dades dels parents per tal de reconstruir la teva història familiar.

Els corrents feministes han agafat embranzida en els darrers anys. Al taller Feminisme: no només una qüestió de gènere, ens acostarem als diferents corrents feministes i coneixerem què aporten els debats oberts com la prostitució/treball sexual, la maternitat o la qüestió del vel.

Vols entendre el llenguatge del futur? Descobreix des d’un punt de vista científic, les disciplines com la intel·ligència artificial, la realitat virtual o la biotecnologia, i com els últims descobriments estan transformant el món que ens envolta: La ciència del s.XXI: què és i quin impacte tindrà a les nostres vides?

Per als més romàntics, aquesta tardor Inicia’t en l’art de l’esgrima. Descobreix els moviments, els desplaçaments i les accions ofensives i defensives principals. A través de jocs de coordinació i exercicis de flexibilitat i reacció podrem arribar a practicar els primers combats.

Vols estar al dia de l’actualitat política? Al taller La revolució tecnològica: canvis i reptes del sistema democràtic, analitzarem com els nous instruments de comunicació estan canviant el discurs polític i la gestió pública.  Per què Corea del Nord es resisteix a abandonar el seu programa nuclear? Com afectarà el Brexit al paper d’Europa en el món? Al taller Introducció a les relacions internacionals: dinàmiques del món analitzarem alguns dels casos més rellevants de les relacions internacionals del món actual.

Perquè tan important és cuidar-se per dins com per fora, al taller d’Alliberament de cuirasses aprendrem a escoltar el cos per entendre les nostres emocions, fer conscients patrons inconscients, situar-nos en el present i alliberar el passat per obrir la porta a la possibilitat de canvi.

Per als més exòtics, apropa’t a la gastronomia particular de Vietnam i Cambodja, on podrem descobrir els ingredients tradicionals que ens permetran cuinar plats saborosos i variats.

Vols fomentar la teva creativitat? Crea elements d’inspiració natural per decorar casa teva al taller Art floral hivernal. Aconsegueix una atmosfera màgica i acollidora amb un toc original.

Coneix, cuida’t, investiga, comparteix i crea amb propostes per a tots els gustos. T’esperem aquesta tardor a La Casa Elizalde. Inscripcions a partir del 2 de setembre online o presencialment al centre.