24/05/2018

Arriba el cicle de cinema a la fresca Dones i resistència

El cicle de cinema Dones i resistència proposa en­dinsar-nos en les accions que es produeixen dins l’experiència quotidiana de les dones; amb aquells gestos que de vegades semblen petits, però que fan que alguna cosa canviï i res torni a ser igual.

Es projectaran cinc pel·lícules en diferents espais de la ciutat, a la fresca i de franc,  que tenen un mateix fil conductor: la transcendència de les accions, petites o grans.

A La Casa Elizalde projectarem el film Bar bahar, entre dos mundos (2016), dirigida per Maysaloun Hamoud.  La Salma, la Laila i la Nur, tres dones palestines que comparteixen pis a Tel-Aviv, intenten trobar un equilibri entre la tradició i la cultura moderna. Palestines amb passaport israelià, les tres han op­tat per viure la seva vida a Tel-Aviv, lluny dels seus llocs d’origen. Les tres busquen l’amor, però aviat s’adonaran que una relació escollida per elles no és quelcom fàcilment assolible. Hauran de trobar el seu lloc al món, sigui en la ciutat, sigui als seus pobles d’origen. La projecció serà el dijous 31 de maig a les 21.30h al pati de La Casa Elizalde.

Aquest cicle s’emmarca en la programació de la Festa Major de la Dreta de l’Eixample i dins el programa de Feminismes i LGTBI. Consulta aquí tot el programa.

Pujar