Arriba la 15a edició de la Fira Modernista de Barcelona

Els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, es celebra la 15a edició de la Fira Modernista de Barcelona, enguany dedicada a l’arquitecte Josep Maria Jujol, commemorant així el 140è aniversari del seu naixement.

Durant tres dies, el carrer Girona es convertirà en un viatge en el temps que ens acostarà a aquest moviment artístic tan rellevant i s’omplirà d’activitats culturals i música en directe. El projecte Finestres de la memòria també hi serà present amb l’activitat de la fotògrafa minutera. A principis del segle XX, els fotògrafs minuters recorrien els carrers de Barcelona amb la seva càmera, i revelaven les fotografies en pocs minuts i per un preu a l’abast de totes les butxaques.

Des de Finestres de la memòria us proposem venir al nostre estand a fer-vos una autèntica fotografia minutera. Ens trobareu al carrer Girona entre València i Mallorca, divendres i dissabte de 17.30 a 20h i diumenge d’ 11 a 13h.

Finestres de la memòria és un projecte d’interacció social impulsat pel Centre Cultural La Casa Elizalde l’any 2011 per recuperar la memòria visual de la Dreta de l’Eixample i per reforçar la identitat del barri,. El mitjà per aconseguir-ho és la creació d’un fons fotogràfic col·lectiu digital format per aportacions d’imatge i vídeo de veïns, institucions, associacions, comerciants, escoles, etc.

Descarrega’t aquí tot el programa d’activitats de la Fira Modernista.