11/06/2019

Arriben els tallers d’estiu a La Casa Elizalde: més de 40 propostes refrescants

Aquest juliol a La Casa Elizalde s’hi programen més de 40 tallers per a tots els gustos. Propostes diferents a la programació habitual, dinàmiques i ideals per fer durant l’estiu. Destaquem 10 novetats.

Per als més viatgers, proposem un taller on descobrir el Japó menys conegut. Gaudirem d’una mirada nova que ens ajudarà a copsar i entendre l’enorme diversitat social i cultural de l’arxipèlag nipó:  Viatge al Japó: cultura, societat i llengua.

I per a la tornada de vacances, el taller Crea el teu àlbum i guarda els teus records serà ideal per conèixer la tècnica d’enquadernació copta, necessària per crear els àlbums més personalitzats.

Des de fa uns quants anys, les sèries s’han convertit en una nova forma d’espectacle exercint una forta competència amb el cinema. Al taller It’s not TV: del cinema a les sèries de televisió estudiarem la revolució que han suposat, la relació entre el llenguatge cinematogràfic i el televisiu, els diferents gèneres que hi trobem representats, tot analitzant sèries emblemàtiques com Joc de trons, True Detective o Twin Peaks.

Per als amants del ball, aquest estiu ens deixarem endur per l’elegància i la fluïdesa del Voguing. Aquest estil de ball va sorgir dels salons de la cultura ball del Harlem, on es congregaven les drag queens afroamericanes de principis de la dècada de 1960. Un estil basat en la improvisació i experimentació on tot és possible i hi ha lloc per a tothom.

El Shakti dance és una nova disciplina basada en el kundalini ioga que fusiona respiració, moviment constant i consciència. A partir de la tonificació pèlvica, la dansa que pot incloure diferents estils i la meditació final podrem alliberar tensions i augmentar l’autoconfiança.

Descobrir l’art de l’esgrima és possible a través de jocs de coordinació i exercicis de flexibilitat i reacció per tal d’arribar a practicar els primers combats. En aquest taller descobrirem les bases de l’esgrima, els seus moviments i desplaçaments principals i les accions ofensives i defensives bàsiques.

A l’estiu, refrescar-se és un plaer, al taller Gelats, sorbets i altres delícies d’estiu hi descobrirem els trucs i les tècniques per elaborar gelats vegans, granissats, smoothies i batuts diferents, curiosos i saludables i adquirir idees per servir-los de forma creativa.

Per als amants de la gastronomia, al taller Cuina amb els sentits: prepara i presenta els teus plats s’hi elaboraran platets i aperitius aprofitant els colors i els productes de temporada que ofereix l’estiu, posant èmfasi en la presentació i el resultat visual.

Entenent el teatre com a joc, aquest juliol la companyia de teatre Dúo Fàcil impartirà el taller Mil i una cares: improvisacions teatrals. Jocs i improvisacions sobre situacions quotidianes per desenvolupar les capacitats interpretatives a través de la comèdia, el drama i la tragèdia.

La Gestalt promou el viure en l’aquí i ara, prenent consciència d’un mateix, dels límits i fortaleses. A través d’un treball pràctic basat en dinàmiques de mindfulness, assertivitat i teràpia sistèmica, entre d’altres, aprendrem a assumir la responsabilitat sobre les nostres accions, emocions i pensaments per desenvolupar hàbits saludables.

Tot això i molt més, aquest juliol a La Casa Elizalde. Inscripcions obertes a partir de l’11 de juny al web o presencialment al centre de dilluns a divendres de 9 a 20h. Fes-te un bany de cultura!

Pujar