360 grams

Amb només un pit el cos no deixa de ser bell. Quan la vida et parteix en dos es desplega davant teu l’oportunitat de travessar el dolor i redescobrir el misteri de la bellesa. Una bellesa política que combat la superficialitat i desafia els estereotips. Una bellesa que és el que és, amb la seva diferència. Una veritat que abraça i estima la vida.

Idea i text  Ada Vilaró, dramatúrgia Ada Vilaró creació i direcció Maria Stoyanova, Vero Cendoya, Ada Vilaró intèrpret Ada Vilaró assessorament actoral Maria Stoyanova assesorament moviment Vero Cendoya espai escènic i vídeo Paula Bosch espai sonor Carlos Gómez disseny de llums Ismael de los Mozos i Larrys CCL imatge promocional Eva Freixa ajudant en pràctiques Elaine Grayling co-producció Festival TNT i Festival Escena Poblenou amb el suport de Generalitat de Catalunya, departament de cultura col.laboren Fàbrica de Creació Estruch, Fundació La Plana, Centre Cívic Can felipa agraïments a Constanza Brncic, Montse Castellà
Col·loqui postfunció: dimarts 3 de desembre amb Ada Vilaró i Montse Virgili, periodista cultural, realitzadora del programa de Catalunya Ràdio Les dones i els dies.

Dia
Dimarts 03/12/2019 20:00

L’entrada és gratuïta. Podeu reservar-la a partir de dimarts 26 de novembre, a través de casaelizalde.com, trucant al telèfon 93 488 05 90 o presencialment. No es permetrà l’entrada un cop iniciat l’espectacle.

Pujar