Bitch

Se t’acut algun altre procés fisiològic que transcorri amb dolor? Si els homes menstruessin el calendari i la vida laboral s’adaptarien al seu cicle? Per què als anuncis de compreses la sang és blava?

Un concert físic en què desgranar els relats d’un cos. Un cos que sagna, que pateix, que col·lapsa, que canta, que demana. Acompanyades de les anomenades bruixes, que van ser torturades i cremades a la foguera, vam intentar entendre això de “ser dona”. Recollim les restes d’altres dones i els seus relats, com en un cinema on projectar-nos en un temps que ha girat els seus eixos i s’ha transformat en vertical. Amuntegant tot en un sol punt que és aquest instant en què ens trobem. Tu i jo.

Intèrprets Albert Martí, Andrea Marinel-lo, Gaia Bautista direcció Sílvia Ferrando dramatúrgia Sílvia Ferrando, Andrea  Marinel-lo, Gaia Bautista moviment Gaia Bautista disseny d’espai, vestuari i il·luminació Alejandra Lorenzo, Patricia Albizu vídeo Lucía Olalla, Gaia Bautista espai sonor Albert Martí, Andrea Marinel-lo, Javier Marinel-lo tècnic de so Carlos Calvo tècnic d’il·luminació Jordi Llorenç producció Laura Viñals disseny gràfic Mireia Sabadell, Nora Colomer una creació de Fundación Mis Bragas
En el marc del Dia Internacional contra la Violència Masclista

Col·loqui postfunció: Amb les integrants de la companyia. Moderarà el col·loqui Sandra Bravo, autora de “Todo eso que no sé como explicarle a mi madre (poliamor, sexo, feminismo)”

BITCH – Fundación mis bragas from Nau Ivanow on Vimeo.

Dia
Dijous 25/11/2021 20:00

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar