El circ dels impossibles

En aquesta nova aventura, el Mag Stigman ens parlarà del Circ dels Impossibles, un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Ara però,  tot ha canviat i malauradament ja no és el que era. Amb dosis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, Stigman intentarà que la màgia de la pista ressorgeixi com anys enrere.

Il·lusionista Ignasi Stigman regidora Lola López tècnic de so i llums Marc Sánchez tècnic auxiliar Èric Fombuena representant Cristina Pascual vestuari Coda vestuari escènic coreografies Eva Peydró i Ignasi Stigman productora executiva Pili Binefa assessorament màgia Pere Rafart i Cia. Magno (Manuel Sánchez) fotografies Jaume Aragay idea i direcció Ignasi Stigman
Recomanat per a tots els públics

Dia
Diumenge 25/10/2020 12:00

Preu de l'entrada 3 € (gratuït per menors de 3 anys) . Compra la teva entrada a casaelizalde.com  des de 5 dies abans de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades per grups de 2, 3 o 4 cadires amb distància de seguretat entre grups familiars. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Pujar