El petit elefant

El petit elefant és molt tafaner, no para de fer preguntes; ho vol saber tot! Per això, s’arriscarà a endinsar-se a la jungla i viure una profitosa i alhora perillosa descoberta.

Una simpàtica rondalla, amb tocs d’humor, tendresa i, en algun moment, un xic de dramatisme, que evoca l’innat desig dels infants de descobrir, explorar, aprendre i… fer-se grans. 

Un espectacle que parla de valors com la curiositat i l’afany de descoberta, les diferències, els sentiments, les alegries i els temors.

Autor Pablo Vergne a partir del conte de Rudyard Kipling adaptació i direcció Joan-Andreu Vallvé disseny i construcció dels titelles Joan-Andreu Vallvé disseny de l’escenografia Joan-Andreu Vallvé construcció Xavi Badia i Bernat Vallvé actors/titellaires Clara Olmo i Àngel Pérez tècnic Olaf Ferigni música Bernat Vallvé producció Centre de Titelles de Lleida

Espectacle dotat amb mesures d’accessibilitat per a infants amb discapacitat auditiva i/o visual:

  • Visita anticipativa i tàcil mitja hora abans de l’inici de l’espectacle​
  • Audiodescripció
  • ​Interpretació en llengua de signes (LSC)
  • Subtitulació en pantalla

Recomanat per a infants a partir de 3 anys.

Dia
Diumenge 24/04/2022 12:00
A càrrec de

Centre de Titelles de Lleida

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com, des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar