Hai, i el peix daurat

Un conte poètic sobre la trobada amb el nostre potencial creatiu, El Peix Daurat. Inspirat en el llibre de David Lynch, Atrapa el peix daurat. El conte de Hai, i el peix daurat, narra a través de la màgia i la poesia visual el navegar de Hai per l’oceà de la imaginació.  Una obra sense text, per a tots els públics, amb cançons originals i molta interacció.

Hai convida al públic a submergir-se en aquest viatge oníric com un cor, de vegades en forma de gestos i altres en forma de cant.

Idea i creació Joana Rhein i Miquel Crespi direcció Miquel Crespi i Joana Rhein a escena Joana Rhein música original Mario Cortizo escenografia Joana Rhein disseny d’ il·luminació Miquel Crespi vestuari Joana Rhein fotografia Jorge Gareis i Ulises Fontana producció Cia Giramàgic

Recomanat per a tots els públics a partir de 3 anys
En la seva versió de sala, Hai, la pescadora de somnis l’espectacle ha estat guardonat amb el premi Drac d’or al millor espectacle infantil de la Fira de titelles de Lleida 2019. També ha estat canidadata als premis Max 2020.

Dia
Diumenge 13/03/2022 12:00
A càrrec de

Cia. Giramàgic

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com, des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar