La màgia lenta

Basada en un fet real, el text planteja el conflicte d’un home de 40 anys que de nen va ser sotmès a abusos sexuals i que inconscientment va esborrar els fets. L’oblit, d’una banda, i un fals diagnòstic d’esquizofrènia de l’altra, van enterrar el seu passat.

En lluita constant amb si mateix, el personatge busca el camí de la veritat. Vol fugir del dolor però tem el camí de la descoberta de la seva veritable història. Un terapeuta l’acompanyarà a desenterrar les seves tràgiques reminiscències, a descobrir qui és, quina ferida soterrada el pertorba, i l’ajudarà a recórrer el desolat camí de la submissió.

Denis Lachaud, autor molt reconegut a França, sap projectar de manera frapant el recorregut vital cap a la llum d’un personatge desesperat, a la recerca d’un desenllaç que li permeti superar l’horror que el pertorba.

Autor Denis Lachaud traducció Joan Casas direcció Pierre Notte ajudant de direcció Mercè Managuerra interpretació Marc García Coté espai escènic i sonor Pierre Notte disseny de llums Alexander Mange fotografia Maria Alzamora comunicació, vídeo i disseny gràfic Laia Roigé premsa BARC Comunicació, Mar Novell difusió Montse Ferrer producció espectacle Sylvie Lorente regidoria Àlex Pereira cap tècnica Natalia Ramos productora Eix 49 S.L. amb el suport de Mise en Lumière (França), Oui ! Festival de teatre francès de Barcelona: Mathilde Mottier i François Vila, Fundació Vicki Bernadet

Al finalitzar l’espectacle hi haurà un col·loqui amb Jaume Descarrega, psicòleg clínic i psicoanalista,  l’intèrpret de la peça, Marc Garcia Coté i el traductor de la mateixa, Joan Casas . Conduirà l’acte en François Vila, co-director del Festival Oui!
Aquest espectacle forma part de la programació del Festival OUI!. Festival de teatre en francès de Barcelona

Llegiu aquí què diu la crítica.

Dia
Dijous 03/02/2022 20:00
A càrrec de

Cia. Dau al Sec

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar