Meritxell Neddermann

Nova data: 27 de juliol!

Meritxell Neddermann ha estat en contacte amb la música i el seu instrument, el piano, des de la infància. Va estudiar al Conservatori de Barcelona i més tard al Taller de Músics. L’any 2010 es va traslladar a Boston per seguir els seus estudis a la Berklee College of Music, i per posteriorment instal·lar-se a Nova York. És allà on va començar a escriure la seva pròpia música que s’alimenta amb la clàssica, el jazz o la música indie.

El març del 2020 es publica el seu àlbum debut, In the Backyard of the Castle, proclamat com una de les propostes més originals i interessants del panorama indie actual. El 2021 Meritxell Neddermann ens sorprèn amb material inèdit que el podrem gaudir en directe en aquesta nit de Festival Tangent.
Consulta la programació del festival fent clic aquí

Dia
Dimarts 27/07/2021 20:00

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar