Miss cosas y yo

A partir d’un fet autobiogràfic, l’actriu ens convida a submergir-nos en la ment d’una jove creadora que intenta engendrar el que serà el seu primer espectacle en solitari. Un viatge als desitjos, les pors i els entrebancs que viu una artista durant el procés de creació. La història de l’enfrontament personal amb una mateixa, on es recuperen experiències del passat com l’assetjament escolar, ferides que ens acompanyen i es presenten davant nostre tot i haver passat el temps. Un espectacle ple d’humor que pretén entendre i assumir amb amor els nostres fracassos.

Direcció artística: Diana Pla Solina; Intèrpret: Diana Pla Solina; Dramatúrgia: Ferran Vilajosana, Diana Pla; Mirada externa: Oriol Pla, Jaume Madaula; Acollida de projecte i mirada externa: Cia Mar Gómez; Escenografia, vestuari i atrezzo: Duna Homedes; Producció: Cia Nemin; Diseny de llums: Núria Solina; Diseny de so: Neus Ballbé, Pau Matas; Fotografia: Adriana Olsina

Dia
Dijous 25/05/2023 19:30
Espai
Sala d'Actes
A càrrec de

Cia. Nemin  teatre, dansa, clown i stand up comedy  

Creació: Diana Pla Solina i Ferran Vilajosana 

Interpretació: Diana Pla Solina  

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com o trucant al 934 88 05 90 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

Consulta les condicions de reserva d’entrades.

Pujar