Sabates vermelles

Una escala, unes sabates vermelles, un acordió diatònic i dues dones. Una parla amb el gest, l’altra amb la música. En la musicalitat construeixen la història d’una nena pobre però lliure que un dia va a parar a una casa benestant. Així la nena creix deixant enrere la misèria en què vivia, però aviat veu com la comoditat i la seguretat tenen el preu d’un estricte control sobre allò que ha de ser i fer. L’alegria s’esvaeix, fins que un dia… cansada que li dirigeixin el pas, fuig per recuperar la seva vida arrelada, alegre i feliç.

Creació i interpretació Marta Gorchs direcció Víctor Borràs dramatúrgia i adaptació teatral Víctor Borràs compositora Núria Lozano música Núria Lozano disseny d’escenografia Joan Pena disseny vestuari Paulette San Martin disseny d’il·luminació Roc Laín acompanyament en moviment Elisenda Renom assessorament de clown Marta Renyer fotografia Gialla Farfalla vídeo Filigrana produccions disseny gràfic Filigrana produccions comunicació Cia.Sifó producció Ruth Garcia i Marta Soler residència artística Ca l’Estruch, La Casa del Teatre NU amb el suport de l’ICEC, Ca l’Estruch, Fàbrica de creació i l’Ajuntament de Sabadell.

Recomanat per a tots els públics a partir de 3 anys.

Dia
Diumenge 23/01/2022 12:00
A càrrec de

Cia. Sifó

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com, des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar