Serà el nostre secret

Una de cada cinc persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància. Malgrat que els abusos a menors tenen conseqüències físiques, emocionals i psicològiques per a tota la vida, impera el silenci davant d’aquests fets. 

Només quan es pot explicar el que s’ha viscut, es pot començar a comprendre. La paraula dita ens fa prendre consciència, evidencia l’abús de l’agressor, la covardia dels encobridors i sacseja els valors de la nostra societat. Per això aquesta obra, a través del teatre Verbatim , transmet les experiències i reflexions de persones que han passat per aquesta experiència i l’han expressat. Les seves paraules i les dels especialistes que ens acompanyaran en els col·loquis postfunció poden ser una via per a comprendre, sensibilitzar-nos i posicionar-nos. 

Recerca i documentació Marta Montiel, Elies Barberà, Daniela Feixas idea Marta Montiel i Elies Barberà direcció i dramatúrgia Daniela Feixas intèrprets Elies Barberà, Marta Montiel i amb la col·laboració d’Èric Serrano espai sonor i il·luminació Lluís Robirola disseny espai i vestuari Anna Tantull assistent de direcció Juli Rios (estudiant en pràctiques) piano a Corvus de Joan Reig Gregori Ferrer fotografia Paco Amate / video Albert Blanch producció Mithistòrima Produccions S.L. / Sala La Planeta

Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals ICEC, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona

AQUEST ESPECTACLE ES REPRESENTARÀ EN DOS DIES, EL 20 I EL 21 DE MAIG a les 19 h

Calendari dels debats postfunció:

20 de maig. Sara Berga  :Artivista, supervivent d’abús sexual infantil i coordinadora de l’Associació El Mundo de los ASI. 

21 de maig. Noemí Pereda : Professora titular de victimologia i directora del Grup de Recerca en Victimització Infantil i Adolescent (GReVIA) de la Universitat de Barcelona. 

Aquest espectacle està emmarcat en les activitats de l’exposició Material sensible, que es mostrarà a La Casa Elizalde del 13 d’abril al 28 de maig.

Dia
Dijous 20/05/2021 19:00

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar