Tradere SP

AQUEST ESPECTACLE TE UNA DURADA DE 20 MINUTS I ES PODRÀ VEURE A LES 21 H I A LES 22 H

Una peça  de dansa contemporània i música electrònica en viu, que investiga al voltant de certes pràctiques tradicionals occidentals que impliquen el cos; un cos que s’exposa i que sacrifica la seva integritat física, posant-la en perill,  per tradició, creença i estima i per crear comunitat dins una festivitat. Una reflexió de la necessitat humana de mantenir generacionalment diverses tradicions vigents a dia d’avui, precisament per la implicació d’aquest cos en risc i en perill per la seva integritat física.

Idea i direcció Laia Santanach coreografia Laia Santanach en col·laboració amb els intèrprets ballarins Anna Hierro, Laia Santanach i Mario G. Sáez composició musical Carlos Martorell dramatúrgia Victòria Szpunberg assessorament Maribel Ponferrada i Miquel de el Pou videoartista Ignasi Castañé fotografia Jofre Moreno disseny de llums Joana Serra disseny vestuari Kike Palma management Caroline Giffard suport de producció ElClimamola

T R A D E R E – TEASER VIDEODANSA from cligbcn productions on Vimeo.

Dia
Dimecres 14/07/2021 21:00
A càrrec de
Consulta la programació del festival fent clic aquí

Espectacle gratuït. Reserva per la funció de les 21 h aquí. Reserva per la funció de les 22 h aquí.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar