28/05/2020

Begoña Alberdi, la soprano que ha enamorat tota una illa de l’Eixample

#Fembarri #Òpera #Comunitatdeveïns

72 dies ni més ni menys ha cantat la soprano Begoña Alberdi per les seves veïnes i veïns des que es va anunciar l’estat d’alarma el 14 de març. 

Cada vespre a les 20 h, després dels aplaudiments d’agraïment als sanitaris, aquesta soprano fins ara desconeguda pel veïnat ha captivat tota una illa interior de l’Eixample Esquerra cantant diferents àries d’òpera i cançons de diversos musicals des de la seva finestra, com si del mateix  Gran Teatre del Liceu es tractés.

Aquest diumenge passat va ser el darrer dia que la soprano va sortir a cantar. El gran comiat. A mitja tarda, i sense haver-se posat d’acord, diversos veïns i veïnes van començar a decorar balcons, patis i galeries. Globus de colors, pancartes, manualitats, cintes de colors i fins i tot patis amb públic fictici (uns nens van col·locar tots els seus peluixos en fileres en forma de platea), tot per agrair la iniciativa de la Begoña que, gràcies a la viralitat d’un vídeo gravat per una veïna, penjat a Instagram i que va acabar fent la volta al món, va decidir fer aquest regal al seu públic, fidel dia rere dia.

Han estat 72 dies de comunió entre veïns i veïnes fins ara desconeguts, que cada dia han donat suport a la Begoña tot i haver pogut sortir a passejar, a les 20 h en punt. Música, aplaudiments, aniversaris, naixements, noces d’or… Un petit moment de felicitat que ens ha ajudat a passar millor aquesta etapa de confinament.

Diumenge la Begoña va dir adeu entre llàgrimes i emocionada per les mostres de suport rebudes, fent coincidir el seu comiat amb l’entrada a l’esperada fase 1 a la ciutat de Barcelona.

No la tindrem a la finestra, però podrem seguir gaudint del seu virtuosisme a les seves xarxes socials. Et convidem a conèixer una mica més de prop la Begoña, una dona sincera, altruista i amb una gran veu!

@begoña alberdi

Begoña Alberdi

TheBegoalberdi

Pujar