Torna la Festa Major més modernista

Descobreix les activitats que tenim preparades per a la Festa Major de la Dreta de l’Eixample, que se celebra del 25 al 29 de maig

16/05/2022

La primavera, la curiositat altera!

Com diu el refrany, la primavera la sang altera, i a La Casa Elizalde no volem ser menys. Per això hem preparat un ventall de propostes perquè continuïs cultivant les teves passions o t’aventuris a conèixer noves disciplines. 

24/03/2022

Presenta el teu projecte artístic al TEMPORALS 2023

El cicle d’exposicions TEMPORALS obre una bústia per rebre noves propostes per formar part del projecte. TEMPORALS és un circuit amb una programació d’exposicions artístiques itinerants als diferents barris de Barcelona.

07/03/2022

5 propostes culturals amb visió feminista

Per canviar el món primer hem de voler fer-ho. I per això, la cultura ha de parlar del que ens preocupa com a societat. Et proposem un seguit d’activitats relacionades amb el 8 de març!

01/03/2022

“Els orgasmes, com la terra, són de qui els treballa”

El plaer femení és el protagonista de la nova edició del cicle MIRADES. ‘Las Muertes Chiquitas’ es tracta d’un projecte interdisciplinari de l’artista Mireia Sallarès que consta d’entrevistes a més de trenta dones de Mèxic centrades en l’orgasme femení i tot el que aquest comporta.

08/02/2022

Programació cultural d’hivern

Nous títols, noves imatges, nous temes per reflexionar i per acompanyar-nos a travessar l’hivern amb artistes de talent indiscutible.

10/01/2022

Novetats del trimestre d’hivern de 2022

Et proposem viure un hivern sense distàncies, gaudint de la programació que a La Casa Elizalde hem preparat per a tu. Hi trobaràs propostes interessants, variades i de màxima actualitat. Prepara’t per a un hivern més actiu que mai.

03/12/2021

Adolescents, el nou cicle de cinema Mirades

Dimarts 9 de novembre comencem el nou cicle de Mirades d’aquesta tardor 2021, programat per La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i que està dedicat al món adolescent.

11/11/2021

Creació del projecte PUBER

Dimecres 6 d’octubre presentem el projecte PUBER de Tanit Plana que es podrà veure a partir del 10 de novembre a La Casa Elizalde.

El projecte expositiu es pensarà i realitzarà juntament amb un grup de treball format per joves de l’Eixample que vulguin formar part d’un procés de creació artística.

04/10/2021

Programació cultural de tardor

Us presentem una programació cultural potent amb propostes robustes, carregades d’humor i tragèdia, d’ironia i drama, en definitiva, plenes de vida.

17/09/2021

Us presentem les novetats de tallers per a aquesta tardor!

#TornemaElizalde #ElizaldeTallers

Després d’un any de dificultats, canvis, reptes i superacions, aquesta tardor tornem amb més il·lusió i força que mai. Un curs ple de noves propostes que ens faran tornar a gaudir de la millor experiència a La Casa Elizalde.

19/07/2021

Presentem el nou cicle de Mirades: El somni d’Europa

A partir de l’1 de juny presentem a La Casa Elizalde el nou cicle de Mirades titulat ‘El somni d’Europa’ organitzat juntament amb L’Alternativa. Festival de cinema independent de Barcelona.

26/05/2021

Receptes de Sant Jordi de la Carme

Per aquesta diada del 2021, la nostra companya Carme, ens ha preparat dues de les mítiques receptes catalanes que s’elaboren tradicionalment pel dia de Sant Jordi. Ens explica com ho ha fet i la història darrere les receptes.

21/04/2021

Arranca el cicle Mirades ‘Un lloc on trobar-nos’

El cicle, programat amb la col·laboració del cinema ZUMZEIG, proposa per a cada sessió un diàleg entre el curt i el llargmetratge, establint vincles i punts de trobada entre les pel·lícules i les pròpies cineastes. Totes les sessions aniran seguides d’un col·loqui on es comentarà la pel·lícula.

26/02/2021

Ona 8 de març: activitats a La Casa Elizalde

La programació cultural del mes de març de La Casa Elizalde gira al voltant de les dones creadores, treballadores i artistes. En aquest post us en deixem el resum pels pròxims dies.

25/02/2021