Adolescents, el nou cicle de cinema Mirades

Dimarts 9 de novembre comencem el nou cicle de Mirades d’aquesta tardor 2021, programat per La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i que està dedicat al món adolescent.

11/11/2021

Creació del projecte PUBER

Dimecres 6 d’octubre presentem el projecte PUBER de Tanit Plana que es podrà veure a partir del 10 de novembre a La Casa Elizalde.

El projecte expositiu es pensarà i realitzarà juntament amb un grup de treball format per joves de l’Eixample que vulguin formar part d’un procés de creació artística.

04/10/2021

Programació cultural de tardor

Us presentem una programació cultural potent amb propostes robustes, carregades d’humor i tragèdia, d’ironia i drama, en definitiva, plenes de vida.

17/09/2021

Us presentem les novetats de tallers per a aquesta tardor!

#TornemaElizalde #ElizaldeTallers

Després d’un any de dificultats, canvis, reptes i superacions, aquesta tardor tornem amb més il·lusió i força que mai. Un curs ple de noves propostes que ens faran tornar a gaudir de la millor experiència a La Casa Elizalde.

19/07/2021

Presentem el nou cicle de Mirades: El somni d’Europa

A partir de l’1 de juny presentem a La Casa Elizalde el nou cicle de Mirades titulat ‘El somni d’Europa’ organitzat juntament amb L’Alternativa. Festival de cinema independent de Barcelona.

26/05/2021

Receptes de Sant Jordi de la Carme

Per aquesta diada del 2021, la nostra companya Carme, ens ha preparat dues de les mítiques receptes catalanes que s’elaboren tradicionalment pel dia de Sant Jordi. Ens explica com ho ha fet i la història darrere les receptes.

21/04/2021

Arranca el cicle Mirades ‘Un lloc on trobar-nos’

El cicle, programat amb la col·laboració del cinema ZUMZEIG, proposa per a cada sessió un diàleg entre el curt i el llargmetratge, establint vincles i punts de trobada entre les pel·lícules i les pròpies cineastes. Totes les sessions aniran seguides d’un col·loqui on es comentarà la pel·lícula.

26/02/2021

Ona 8 de març: activitats a La Casa Elizalde

La programació cultural del mes de març de La Casa Elizalde gira al voltant de les dones creadores, treballadores i artistes. En aquest post us en deixem el resum pels pròxims dies.

25/02/2021

Comencem els tallers en format online

En compliment de la resolució publicada per la Generalitat de Catalunya i per tal de contribuir en la contenció del brot epidèmic, els Centres Cívics de Barcelona començaran els tallers d’aquest trimestre en format online.

18/01/2021

El virus com a filosofia – Entrevista al Dr. Francis García

Entrevistem al doctor en filosofia, Francis García, que ens parla d’alguns conceptes que tractarà al seu curs ‘El virus com a filosofia: reflexions en temps de pandèmia’ aquest trimestre vinent. També ens parla del llibre que acaba de publicar conjuntament amb l’Andityas Soares.

23/12/2020

La Casa Elizalde es tenyeix de lila: recomanacions pel 25N

Amb motiu del 25N l’equip de La Casa Elizalde hem preparat una compilació de recursos i recomanacions per reflexionar i conèixer des d’una mirada artística i de pensament, totes aquelles problemàtiques originades de la violència masclista.

24/11/2020