Us presentem les novetats de tallers per a aquesta tardor!

#TornemaElizalde #ElizaldeTallers Després d’un any de dificultats, canvis, reptes i superacions, aquesta tardor tornem amb més il·lusió i força que mai. Un curs ple de noves propostes que ens faran tornar a gaudir de la millor experiència a La Casa Elizalde. Com sempre, però diferent. Amb energies renovades i motivació per continuar al teu costat, aprenent i compartint cultura. La gran novetat de la tardor serà la tornada dels cursos de dansa a la programació, posposats durant aquest any i que reprenem el trimestre vinent per tornar de l’estiu amb energia i bon ritme. Nou propostes ben diferents que ens faran vibrar des dels orígens de la dansa fins als estils més urbans i llatins. Si el vostre somni sempre …

19/07/2021

Presentem el nou cicle de Mirades: El somni d’Europa

Aquest mes de juny La Casa Elizalde proposa visibilitzar i reflexionar sobre els moviments migratoris i la crisi humanitària actual a causa de les greus polítiques migratòries europees. Creiem fermament que des de l’art podem apropar-nos a conèixer realitats que d’entrada ens son llunyanes, i de cop, mitjançant l’experiència artística d’una exposició o d’una pel·lícula posem cara, nom i veu a unes persones que a partir d’aquell moment ja no ens seran estrangeres, i potser les podrem entendre i ajudar-les.

26/05/2021

Receptes de Sant Jordi de la Carme

Per aquesta diada del 2021, la nostra companya Carme, ens ha preparat dues de les mítiques receptes catalanes que s’elaboren tradicionalment pel dia de Sant Jordi. Ens explica com ho ha fet i la història darrere les receptes.

21/04/2021

Arranca el cicle Mirades ‘Un lloc on trobar-nos’

El cicle, programat amb la col·laboració del cinema ZUMZEIG, proposa per a cada sessió un diàleg entre el curt i el llargmetratge, establint vincles i punts de trobada entre les pel·lícules i les pròpies cineastes. Totes les sessions aniran seguides d’un col·loqui on es comentarà la pel·lícula.

26/02/2021

Ona 8 de març: activitats a La Casa Elizalde

La programació cultural del mes de març de La Casa Elizalde gira al voltant de les dones creadores, treballadores i artistes. En aquest post us en deixem el resum pels pròxims dies.

25/02/2021

Comencem els tallers en format online

En compliment de la resolució publicada per la Generalitat de Catalunya i per tal de contribuir en la contenció del brot epidèmic, els Centres Cívics de Barcelona començaran els tallers d’aquest trimestre en format online.

18/01/2021

El virus com a filosofia – Entrevista al Dr. Francis García

Entrevistem al doctor en filosofia, Francis García, que ens parla d’alguns conceptes que tractarà al seu curs ‘El virus com a filosofia: reflexions en temps de pandèmia’ aquest trimestre vinent. També ens parla del llibre que acaba de publicar conjuntament amb l’Andityas Soares.

23/12/2020

La Casa Elizalde es tenyeix de lila: recomanacions pel 25N

Amb motiu del 25N l’equip de La Casa Elizalde hem preparat una compilació de recursos i recomanacions per reflexionar i conèixer des d’una mirada artística i de pensament, totes aquelles problemàtiques originades de la violència masclista.

24/11/2020

Més propostes pel 25N

#ElizaldeRecomana #25N #Diainternacionalperaleliminaciodelaviolenciaenverslesdones

13/11/2020

Seguim actius en línia

La programació cultural presencial als Centres Cívics de Barcelona quedarà suspesa a partir de divendres 30 d’octubre i es mantindrà l’activitat cultural per mitjans telemàtics.

02/11/2020