21/05/2020

Busca el comerç obert al teu barri a “Botigues Obertes”

#Fembarri #Comerç #Botiguesobertes

Una web que t’ajuda a trobar el comerç de barri obert a Barcelona.

El petit comerç, el de barri, el de tota la vida, s’ha vist especialment castigat per les restriccions de mobilitat durant aquesta crisi sanitària. Ja fa dos mesos que es va declarar l’estat d’alarma i els establiments dels sectors essencials, en canvi, com alimentació o higiene, han continuat oberts.

Per saber exactament quins ens donen servei ara mateix, Barcelona Comerç ha posat en marxa una web on es poden trobar els comerços que es mantenen oberts a la ciutat de Barcelona. La pàgina ofereix un directori general de botigues que es poden filtrar per activitat i un mapa interactiu on apareixen geolocalitzades perquè sigui més fàcil ubicar-les i fer la recerca per barris.

A la fitxa de cada comerç o servei apareix la seva adreça, horari i telèfon, a més d’informació pràctica com ara si ofereixen servei de repartiment a domicili, serveis de venda online (per web, telèfon o whatsapp), de transport a domicili o si només atenen urgències. La web també conté un apartat anomenat “Donar d’alta comerç” per aquelles persones que tenen o regenten un comerç i volen inscriure’s a la plataforma gratuïtament.

Sens dubte, una iniciativa que contribueix a fer més visible el comerç de proximitat, que segueix aixecant cada dia la persiana per garantir el servei a la ciutadania malgrat les dificultats d’aquestes setmanes. Entra a la web i troba quines botigues a l’Eixample estan obertes a prop de casa teva.

www.botiguesobertes.barcelona

 

 

Pujar