DO Autor

Els caps de setmana a La Casa Elizalde comencen amb música d’autor

16/10/2017

Torna el cicle de música DO Autor farcit d’una programació molt especial amb artistes que beuen del pop i el folk. Una programació formada per quatre concerts d’octubre a novembre que obren pas al cap de setmana de la millor manera.

Encetarà el cicle el duet Morningblind , una col·laboració entre Sandra Bossy i l’escriptor britànic Richard Hayden. La seva música rep influències tan diverses com el folk, la clàssica, el jazz i el rock. Tot i haver editat tan sols un EP han aconseguit que la plataforma americana especialitzada en folk independent The modern folk music of Americaqualifiqués les seves cançons com a íntimes, directes, personals, sorprenents i emotives.

El guitarrista veterà Santi Careta presentarà el seu projecte personal Els Ocells i l’Stereo, un treball produït amb molta cura i màgia per Joan Pons del grup El petit de cal Eril.  En aquest nou projecte ens descobreix la seva veu, cantant unes cançons pròpies tant íntimes com intenses.

També gaudirem de l’ indie folk amb jocs rítmics de guitarra de la banda Cálido home. Aquest duet ha incorporat a la seva música un element clau, el silenci, fins ara absent a les seves cançons folk d’arrel nord-americana. No us perdeu aquest concert d’una banda amb un directe en el qual destaquen la intensitat i la proximitat.

I tancaran el cicle els reconeguts Estúpida Erikah. El directe que veurem i escoltarem inclourà un recull de temes dels seus primers treballs i cançons del seu últim disc 300 mil·lisegons per a crear un record.

Apunteu a l’agenda, compartiu-ho i us esperem a totes i tots per gaudir del millor ritme!