20/03/2017

La Casa Elizalde programa 200 tallers culturals per al trimestre de primavera

La Casa Elizalde és a punt de donar el tret de sortida a un nou trimestre amb 200 tallers programats d’abril a juny. Una oportunitat per descobrir el plaer d’aprendre, cuidar-te i connectar amb el teu interior. Presentem algunes de les novetats per a persones inquietes.

En el camp de les humanitats, la figura de Zygmunt Bauman serà la protagonista d’un taller en el qual profunditzarem en la seva teoria de la postmodernitat líquida. Comptarem també amb un taller sobre Feminisme al món àrab en què donarem a conèixer les dones més influents de la seva història moderna. També ens aproparem a la creació filosòfica feta per dones a Amb ulls de dona: grans pensadores de tots els temps.

Pel que fa a salut i benestar interior, realitzarem un taller de Coaching corporal, un espai per connectar amb el cos i desbloquejar tensions a través del treball corporal. També treballarem la connexió entre els rols familiars i les pautes de relació actuals, per construir una posició més autònoma i saludable al taller La família i el nostre lloc a les relacions. Volem reformular les principals creences vinculades a la sexualitat, amb l’objectiu de proporcionar eines que ens permetran gaudir de relacions més conscients, plenes i saludables al taller El Món de les relacions íntimes. Aquesta primavera també ens volem endinsar en el món de les plantes medicinals, dels seus principis actius i dels seus usos a Fitoteràpia i aromateràpia.

El ritme brasileny arriba a La Casa Elizalde amb el taller Brasil cardio dance, una molt bona manera de moure’s i divertir-se al so de la música brasilera. Les arts marcials i el ioga es fusionen en un taller en el qual obtindrem els beneficis d’aquestes dues pràctiques alhora que prendrem consciència de la nostra força interior.

Emprendrem un viatge gastronòmic a diferents països com Índia, Vietnam o Japó en el qual aprendrem els secrets de les receptes tradicionals i ens aproparem a les cultures d’aquestes regions. I per cuidar l’alimentació de manera original, comptarem amb el taller Hamburgueses i croquetes vegetals, amb receptes fàcils per incorporar-les als àpats de cada dia.

Tot això i molt més als tallers culturals que comencen a finals del mes d’abril i que ofereixen tot un ventall de possibilitats diverses per triar i remenar. Les inscripcions es podran fer del 3 al 21 d’abril de manera presencial al centre o per Internet entrant al web de La Casa Elizalde.

 

Pujar