Push

Dia: 15 d'octubre de 2019
Hora: 19 h

Altres categories

Música clàssica

Música clàssica de diferents estils i èpoques amb formacions emergents i professionals consolidats, repertoris més clàssics i  també formacions poc habituals.

Dansa i moviment

Una programació per endinsar-te en el món de la dansa i les arts del moviment. Dansa contemporània, mim corporal, dansa-teatre, circ i performance.

Teatre

Arts escèniques de petit format que van des del teatre de text fins al clown, de l’humor al drama, passant pels musicals, o el "circ de cambra".

Mirades. Cicle de cinema documental

MIRADES és el cicle de documental co-organitzat entre el BEC, Barcelona Espai de Cinema, i La Casa Elizalde. Es programa un cicle a la primavera i un altre a la tardor.

Espectacles familiars

Els diumenges les famílies tenen una cita al pati de La Casa Elizalde. Titelles, teatre, circ, clown i animació per viure experiències inoblidables.

It's jazzy

Projectes que provenen del Jazz però cap és purament Jazz. Formacins emergents amb d’altres de consolidades, totes d’una alta qualitat artística i amb una clara vocació de directe.

Improbables

Imatge: #moneyforfree / Fotògraf: Cristobal Sorribes

6ª Edició. Del 3 al 19 de desembre. Ja fa sis edicions que el cicle IMPROBABLES posa l’accent en la creació escènica que es fa ara mateix a casa nostra. Enguany les peces programades parlen de  bellesa, capitalisme, resistència o de la por com a forma de poder. I ho fan a partir del text, l’acció artística i la performance, sense complexos a l’hora de capgirar, si cal, el format teatral estàndard. IMPROBABLES és una programació que es realitza un cop l'any, al mes de desembre. Podeu consultar les edicions que s'han fet fins ara: