TIME TRIAL

Dia: 21 de maig de 2019
Hora: 19.30 h

LOS REYES

Dia: 18 de juny de 2019
Hora: 19.30 h

Altres categories

Música clàssica

Música clàssica de diferents estils i èpoques amb formacions emergents i professionals consolidats, repertoris més clàssics i  també formacions poc habituals.

Dansa i moviment

Una programació per endinsar-te en el món de la dansa i les arts del moviment. Dansa contemporània, mim corporal, dansa-teatre, circ i performance.

Teatre

Arts escèniques de petit format que van des del teatre de text fins al clown, de l’humor al drama, passant pels musicals, o el "circ de cambra".

Mirades. Cicle de cinema documental

MIRADES és el cicle de documental co-organitzat entre el BEC, Barcelona Espai de Cinema, i La Casa Elizalde. Es programa un cicle a la primavera i un altre a la tardor.

Miradocs. BCN Mirades Documentals

Miradocs és un cicle de cinema documental que mostra aquells documentals realitzats per autors de les escoles de cinema de Barcelona.

Let’s groove !

Jazz, soul i funk, aquests són els ingredients principals d’aquesta programació que va de dins cap a fora en tots els sentits, de propostes més íntimes i elegants a la potència i el groove.

BCN Sports Film Festival

BCN Sports Film Festival és una mostra que té com a objectiu fer arribar el món audiovisual de temàtica esportiva i els seus valors al gran públic.