Altres categories

Música clàssica

Música clàssica de diferents estils i èpoques amb formacions emergents i professionals consolidats, repertoris més clàssics i  també formacions poc habituals.

Dansa i moviment

Una programació per endinsar-te en el món de la dansa i les arts del moviment. Dansa contemporània, mim corporal, dansa-teatre, circ i performance.

Teatre

Arts escèniques de petit format que van des del teatre de text fins al clown, de l’humor al drama, passant pels musicals, o el "circ de cambra".

Mirades. Cicle de cinema documental

MIRADES és el cicle de documental co-organitzat entre el BEC, Barcelona Espai de Cinema, i La Casa Elizalde. Es programa un cicle a la primavera i un altre a la tardor.

El DocsBarcelona del mes

Prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any. Els millors documentals internacionals al teu abast.

Festival Tangent

TANGENT. FESTIVAL DE LES ARTS DE L'EIXAMPLE

Entre el 26 de juny i el 25 de juliol, la tercera edició del Tangent omple vint-i-dues nits d'estiu de propostes artístiques innovadores i contemporànies en sis espais dels centres cívics de l’Eixample: l’Ateneu Fort Pienc, la Casa Golferichs, les Cotxeres Borrell, la Casa Elizalde, el centre cívic de la Sagrada Família, i el centre cívic Urgell. Consulta tota la programació