Altres categories

Música clàssica

Música clàssica de diferents estils i èpoques amb formacions emergents i professionals consolidats, repertoris més clàssics i  també formacions poc habituals.

Dansa i moviment

Una programació per endinsar-te en el món de la dansa i les arts del moviment. Dansa contemporània, mim corporal, dansa-teatre, circ i performance.

Teatre

Arts escèniques de petit format que van des del teatre de text fins al clown, de l’humor al drama, passant pels musicals, o el "circ de cambra".

Mirades. Cicle de cinema documental

MIRADES és el cicle de documental co-organitzat entre el BEC, Barcelona Espai de Cinema, i La Casa Elizalde. Es programa un cicle a la primavera i un altre a la tardor.

Miradocs. BCN Mirades Documentals

Miradocs és un cicle de cinema documental que mostra aquells documentals realitzats per autors de les escoles de cinema de Barcelona.

El DocsBarcelona del mes

Prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any. Els millors documentals internacionals al teu abast.

Let’s groove !

Jazz, soul i funk, aquests són els ingredients principals d’aquesta programació que va de dins cap a fora en tots els sentits, de propostes més íntimes i elegants a la potència i el groove.

BCN Sports Film Festival

BCN Sports Film Festival és una mostra que té com a objectiu fer arribar el món audiovisual de temàtica esportiva i els seus valors al gran públic.