Celebrem la Fira Modernista de la Dreta de l’Eixample¬†🎉

Del 24 al 30 de maig se celebra la 16a Fira Modernista¬†de la Dreta de l’Eixample, tot i que ser√† en format virtual, s’han programat algunes activitats presencials que et convidem a participar. L’edici√≥ d’enguany est√† dedicada a Alexandre de Riquer, personatge rellevant i polifac√®tic del modernisme catal√†, que va ser pintor, dibuixant, exlibrista, poeta, entre d’altres activitats art√≠stiques.

Finestres de la memòria, en el marc de la Fira Modernista, i seguint la tradició de cada any, et convida a fer-te un retrat minuter al pati de La Casa Elizalde!

Divendres 28 de maig
Vols fer-te un retrat minuter?

Vine al pati de La Casa Elizalde i la fotògrafa Kati Riquelme, la nostra fotògrafa minutera de capçalera, et farà un autèntic retrat minuter!

La Kati¬†ens explicar√† qu√® √©s la fotografia minutera, els processos fotogr√†fics anal√≤gics que s’utilitzen per la realitzaci√≥ de la fotografia, el treball de posada en escena i finalment et far√† un retrat que et podr√†s endur al moment.

Tota una experi√®ncia que volem que la gaudeixis amb el temps i la tranquil¬∑litat necess√†ria. Perqu√® el moment de fer-se un retrat √©s un moment important, √©s la captura d’un instant que ser√† per sempre.

Consulta aqu√≠ les diferents franjes horaries i apunta’t!

Activitat gratu√Įta, amb l’aforament limitat

 


Altres activitats culturals del barri a La Casa Elizalde

Del 25 al 28 de maig, La Casa Elizalde acull diferents activitats culturals organitzades per diverses entitats i associacions de la Dreta de l’Eixample. A m√©s, tamb√© s’han organitzat altres propostes en format online i en altres espais del barri, pots consultar la programaci√≥ aqu√≠.

Dimarts 25 de maig a les 19 h
Xerrada “Alexandre de Riquer, un modern al segle XXI”
Sala d’actes de La Casa Elizalde
La xerrada, organitzada per Institut Municipal del Paisatge Urb√† i Coreixample,¬†anir√† a¬†c√†rrec de la comiss√†ria de l’any Riquer, Teresa Costa-Gramunt.

Activitat gratu√Įta amb inscripci√≥ pr√®via aqu√≠.
També es podrà seguir per streaming al canal de youtube de la Fira Modernista.

 

 

Dimecres 26 de maig a les 19 h 
Lliurament de Premis Protagonistes del Demà
Pati de La Casa Elizalde
Rotary Club Barcelona i Cor Eixample organitzen aquests premis que¬†destaquen¬†i valoraren aquells alumnes de diferents instituts¬†de l’Eixample que s’esforcen en col¬∑laborar en accions solid√†ries i participen en projectes col¬∑lectius.

 

 

Dijous 27 i divendres 28 de maig de 17 a 20.30 h
Taller infantil ‘Pinta com Alexandre de Riquer’
Pati de La Casa Elizalde
Al taller podran apuntar-se màxim tres persones del mateix grup familiar.
Activitat gratu√Įta amb inscripci√≥ pr√®via aqu√≠.

 

 

 

Del 24 al 30 de maig / En línia
Exposició de fotografia, teatre i dansa

Els alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola Escol√†pies Ll√ļria ens proposen una exposici√≥ de fotografia, i un espectacle de dansa i teatre que podr√†s veure al¬†canal de youtube de l’escola

 

 

 

Foto de cap√ßalera: Passeig de Gr√†cia, 1915. Fotografia del fotoperiodista Frederic Ballell, cedida per l’Arxiu Fotogr√†fic de Barcelona.¬†