Celebrem la Fira Modernista de la Dreta de l’Eixample 🎉

Del 24 al 30 de maig se celebra la 16a Fira Modernista de la Dreta de l’Eixample, tot i que serĂ  en format virtual, s’han programat algunes activitats presencials que et convidem a participar. L’ediciĂł d’enguany estĂ  dedicada a Alexandre de Riquer, personatge rellevant i polifacètic del modernisme catalĂ , que va ser pintor, dibuixant, exlibrista, poeta, entre d’altres activitats artĂ­stiques.

Finestres de la memòria, en el marc de la Fira Modernista, i seguint la tradició de cada any, et convida a fer-te un retrat minuter al pati de La Casa Elizalde!

Divendres 28 de maig
Vols fer-te un retrat minuter?

Vine al pati de La Casa Elizalde i la fotògrafa Kati Riquelme, la nostra fotògrafa minutera de capçalera, et farà un autèntic retrat minuter!

La Kati ens explicarĂ  què Ă©s la fotografia minutera, els processos fotogrĂ fics analògics que s’utilitzen per la realitzaciĂł de la fotografia, el treball de posada en escena i finalment et farĂ  un retrat que et podrĂ s endur al moment.

Tota una experiència que volem que la gaudeixis amb el temps i la tranquil·litat necessĂ ria. Perquè el moment de fer-se un retrat Ă©s un moment important, Ă©s la captura d’un instant que serĂ  per sempre.

Consulta aquĂ­ les diferents franjes horaries i apunta’t!

Activitat gratuĂŻta, amb l’aforament limitat

 


Altres activitats culturals del barri a La Casa Elizalde

Del 25 al 28 de maig, La Casa Elizalde acull diferents activitats culturals organitzades per diverses entitats i associacions de la Dreta de l’Eixample. A mĂ©s, tambĂ© s’han organitzat altres propostes en format online i en altres espais del barri, pots consultar la programaciĂł aquĂ­.

Dimarts 25 de maig a les 19 h
Xerrada “Alexandre de Riquer, un modern al segle XXI”
Sala d’actes de La Casa Elizalde
La xerrada, organitzada per Institut Municipal del Paisatge UrbĂ  i Coreixample, anirĂ  a cĂ rrec de la comissĂ ria de l’any Riquer, Teresa Costa-Gramunt.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia aquí.
També es podrà seguir per streaming al canal de youtube de la Fira Modernista.

 

 

Dimecres 26 de maig a les 19 h 
Lliurament de Premis Protagonistes del Demà
Pati de La Casa Elizalde
Rotary Club Barcelona i Cor Eixample organitzen aquests premis que destaquen i valoraren aquells alumnes de diferents instituts de l’Eixample que s’esforcen en col·laborar en accions solidĂ ries i participen en projectes col·lectius.

 

 

Dijous 27 i divendres 28 de maig de 17 a 20.30 h
Taller infantil ‘Pinta com Alexandre de Riquer’
Pati de La Casa Elizalde
Al taller podran apuntar-se mĂ xim tres persones del mateix grup familiar.
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia aquí.

 

 

 

Del 24 al 30 de maig / En lĂ­nia
ExposiciĂł de fotografia, teatre i dansa

Els alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola EscolĂ pies LlĂşria ens proposen una exposiciĂł de fotografia, i un espectacle de dansa i teatre que podrĂ s veure al canal de youtube de l’escola

 

 

 

Foto de capçalera: Passeig de GrĂ cia, 1915. Fotografia del fotoperiodista Frederic Ballell, cedida per l’Arxiu FotogrĂ fic de Barcelona.