Envia’ns propostes


Fes-nos arribar la teva proposta de taller cultural, itinerari, espectacle, concert i/o exposició.

Si tens alguna proposta omple la fitxa corresponent que trobaràs a continuació:

Formulari taller cultural / itinerari Formulari espectacle Formulari exposició


 

No oblidis adjuntar el teu currículum i enllaçar tot aquell material audiovisual que faci referència a la proposta, imatges i vídeos.Vols proposar un taller?


Al Centre Cultural La Casa Elizalde comptem amb una programació trimestral durant la qual es realitzen al voltant de 200 tallers culturals. L’oferta varia al llarg de l’any, inclou tallers trimestrals amb una durada d’entre 8 i 10 sessions, itineraris i organitzem també alguns tallers intensius el mes de juliol. Si tens una proposta diferent o interessant pots fer-nos-la arribar a través del formulari corresponent.

Per a més informació contacta amb tallers@casaelizalde.comVols proposar un espectacle?


Al Centre Cultural La Casa Elizalde tenim una programació regular de música clàssica, propostes escèniques de petit format, dansa i moviment, cinema documental, espectacles familiars  i altres músiques.

Per presentar la teva proposta omple el formulari i no t’oblidis d’enviar el currículum i el material corresponent.

Per a més informació contacta amb difusio@casaelizalde.comVols proposar una exposició?


Al Centre Cultural La Casa Elizalde comptem amb un espai d’exhibició per apropar als ciutadans els diferents llenguatges de l’art contemporani pel que fa a les arts plàstiques i visuals: pintura, escultura, fotografia, vídeo, instal·lacions.

Al vestíbul del primer pis podràs veure exposicions de petit format: fotografia de viatges, exposicions de temàtica social i d’interès ciutadà, realitzades en col·laboració amb entitats i institucions.

Si estàs interessat en mostrar la teva obra pots fer-nos arribar la proposta a través d’aquest formulari i també el teu currículum i un dossier explicatiu del projecte amb descripció tècnica i imatges de les peces.

Per a més informació contacta amb exposicions@casaelizalde.com