Dancing dreams – Online

Anne Linsel i Rainer Hoffmann
Alemanya, 2010 | 90 min | VOSE
Gènere: Documental

Cada dissabte, durant 10 mesos, quaranta nois reclutats de diferents escoles de Wuppertal, assagen a la companyia de Pina Bausch i sota la mirada de la pròpia coreògrafa per a muntar l‘espectacle “Kontakthof”. Els alumnes provenen de tot tipus de famílies, viuen en medis econòmics molt diferents, la majoria no havia ballat mai i, encara menys, dansa contemporània. Amb la feina de tots i especialment la tasca de dues ballarines de la companyia, Joséphine Ann Endicott i Béatrice Billet, els nois van descobrint el sentit, la fluïdesa del moviment, la bellesa de l‘obra i la de la seva pròpia interpretació. És la màgia i també la forma de crear de Pina Bausch.


La pel·lícula es podrà veure en format online i  dimarts 3 de novembre a les 20 h farem el col·loqui amb Paco Poch mitjançant la plataforma zoom. Un cop estiguis inscrit/a rebràs els enllaços corresponents al teu correu electrònic.

 


MIRADES. Cicle de cinema documental
Creació, incomprensió i transformació

Les crisis posen de relleu allò que és important i necessari per viure, i l’art és una part essencial de la nostra societat que ens ajuda a construir i formar-nos com a persones. Per això, aquest Mirades, comptant amb la complicitat de Paco Poch, l’hem volgut dedicar als artistes que amb les seves idees obren camins i ens il·luminen. El cicle proposa tres pel·lícules, Jaume Plensa. Pots sentir-me?, un documental que parla sobre la creació artística, Camille Claudel 1915, ficció que relata la incomprensió i la marginació que va patir l’escultora Camille Claudel i el documental Dancing Dreams, on de la mà de Pina Bausch, es revel·la la capacitat transformadora de la dansa.

Hi col·labora: Paco Poch Cinema / Mallerich Films

Dia
Dimarts 03/11/2020 20:00

Pujar