15/06/2020

“Cuidem a qui ens cuida”. Consells de benestar per a treballadors contra la Covid-19

#Fembarri #Esports #Cures

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, ha posat en marxa l’acció “Cuidem a qui ens cuida” en el marc de la campanya de promoció de l’esport ciutadà “BCN es mou dins de casa”. Es tracta d’una iniciativa adreçada específicament a les persones que durant tota la crisi de la Covid-19 estant tenint cura del veïnat de Barcelona i de les seves famílies des de diversos sectors.

L’objectiu de l’acció és proporcionar, des del món de l’esport, recursos per ajudar a millorar la salut i reduir les tensions que les persones cuidadores dels sectors de primera línia d’atenció a la ciutadania estan suportant durant aquest període de lluita contra la pandèmia del coronavirus. A través de vídeos en línia, diversos professionals del món de l’esport ofereixen consells especialment pensats per a persones treballadores dels sectors sanitari, serveis socials, serveis de cures, neteja, transportistes i professionals de cossos de seguretat, supermercats o farmàcies.

Els vídeos proporcionen recursos per atendre les necessitats derivades de la situació d’alta exigència personal i laboral a què estan sotmesos aquests professionals a través de continguts organitzats en tres blocs temàtics diferents: activitats físiques relaxants, exercicis de fisioteràpia compensatoris i recomanacions de nutrició.

A més d’aquests recursos audiovisuals, també s’han habilitat tres adreces de correu electrònic mitjançant les quals professionals especialitzats en activitat física, fisioteràpia i nutrició atendran de manera personalitzada els dubtes que puguin sorgir en l’aplicació dels exercicis i els consells proporcionats.

Clica en el següent enllaç per conèixer tots els detalls de la campanya.

www.ajuntament.barcelona.cat

 

 

Accedeix al vídeo de la campanya

 

Pujar