“Els orgasmes, com la terra, són de qui els treballa”

El plaer femení és el protagonista de la nova edició del cicle MIRADES. ‘Las Muertes Chiquitas’ es tracta d’un projecte interdisciplinari de l’artista Mireia Sallarès que consta d’entrevistes a més de trenta dones de Mèxic centrades en l’orgasme femení i tot el que aquest comporta.

08/02/2022

Programació cultural d’hivern

Nous títols, noves imatges, nous temes per reflexionar i per acompanyar-nos a travessar l’hivern amb artistes de talent indiscutible.

10/01/2022

Novetats del trimestre d’hivern de 2022

Et proposem viure un hivern sense distàncies, gaudint de la programació que a La Casa Elizalde hem preparat per a tu. Hi trobaràs propostes interessants, variades i de màxima actualitat. Prepara’t per a un hivern més actiu que mai.

03/12/2021

Adolescents, el nou cicle de cinema Mirades

Dimarts 9 de novembre comencem el nou cicle de Mirades d’aquesta tardor 2021, programat per La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i que està dedicat al món adolescent.

11/11/2021

Programació cultural de tardor

Us presentem una programació cultural potent amb propostes robustes, carregades d’humor i tragèdia, d’ironia i drama, en definitiva, plenes de vida.

17/09/2021

Presentem el nou cicle de Mirades: El somni d’Europa

A partir de l’1 de juny presentem a La Casa Elizalde el nou cicle de Mirades titulat ‘El somni d’Europa’ organitzat juntament amb L’Alternativa. Festival de cinema independent de Barcelona.

26/05/2021

Receptes de Sant Jordi de la Carme

Per aquesta diada del 2021, la nostra companya Carme, ens ha preparat dues de les mítiques receptes catalanes que s’elaboren tradicionalment pel dia de Sant Jordi. Ens explica com ho ha fet i la història darrere les receptes.

21/04/2021

Arranca el cicle Mirades ‘Un lloc on trobar-nos’

El cicle, programat amb la col·laboració del cinema ZUMZEIG, proposa per a cada sessió un diàleg entre el curt i el llargmetratge, establint vincles i punts de trobada entre les pel·lícules i les pròpies cineastes. Totes les sessions aniran seguides d’un col·loqui on es comentarà la pel·lícula.

26/02/2021

Ona 8 de març: activitats a La Casa Elizalde

La programació cultural del mes de març de La Casa Elizalde gira al voltant de les dones creadores, treballadores i artistes. En aquest post us en deixem el resum pels pròxims dies.

25/02/2021

La Casa Elizalde es tenyeix de lila: recomanacions pel 25N

Amb motiu del 25N l’equip de La Casa Elizalde hem preparat una compilació de recursos i recomanacions per reflexionar i conèixer des d’una mirada artística i de pensament, totes aquelles problemàtiques originades de la violència masclista.

24/11/2020

Més propostes pel 25N

#ElizaldeRecomana #25N #Diainternacionalperaleliminaciodelaviolenciaenverslesdones

13/11/2020

Seguim actius en línia

La programació cultural presencial als Centres Cívics de Barcelona quedarà suspesa a partir de divendres 30 d’octubre i es mantindrà l’activitat cultural per mitjans telemàtics.

02/11/2020