08/06/2020

Eva Verde & Publio Delgado. Nou treball

#Elizalderecomana #EvaVerdePublioDelgado #Elizaldemúsica

Fa pocs dies que ha vist la llum “Unexpected”, el nou treball d’aquests dos músics que van estar programats a la nostra sala d’actes el març de 2017.

En Publio Delgado, músic veterà de l’escena jazz del país, és professor de diferents tallers musicals a La Casa Elizalde. Va ser ell qui ens va dir fa tres anys que tenia un projecte amb una jove cantant, l’Eva Verde, que prometia molt. Aleshores ja feien algunes composicions pròpies però sobretot estaven versionant temes clàssics de jazz.

Finalment ha aparegut el nou treball que feia temps que estaven gestant. Tan sols hem pogut escoltar els dos temes que estan penjats a la plataforma Spotify. Dues cançons fantàsticament interpretades amb sonoritats molt diverses, ja que una recorda una havanera amb tocs mediterranis i l’altra potser s’apropa més al folk rock de Johny Mitchel. Ja tenim ganes d’escoltar tot el disc per veure amb què més ens sorprenen.

Encara no el trobaràs al complet a Spotify però sí que pots comprar la versió física en format d’àlbum CD. Per això pots contactar directament amb ells a través del seu Facebook o Instagram que et deixem aquí a sota.

T’enllacem també amb les dues cançons a Spotify. Que les gaudeixis!

@evaverdepubliodelgado

@evaverdepubliodelgado

Escolta dos dels nous temes a Spotify:

Absinthe ocean

Si la vida fos la casa

Pujar