Material sensible

A cura de Photographic Social Vision
Abel Parra Sorribas, Camila, Esther González Ruiz, Karyna Pozzatti Past, Luis Barona García, N/N, Paola Vanegas i Priscilla Barbosa

L’exposició recull els resultats d’un projecte participatiu de creació fotogràfica en què nou persones, que han patit abusos sexuals en la infància, utilitzen la fotografia per compartir la seva experiència.

‘Material sensible’ és un projecte de l’àrea d’Educació de la Fundació Photographic Social Vision, realitzat en col·laboració amb la Fundació Vicki Bernadet, en el qual la fotografia es fa servir com a eina de transformació personal que permet a les persones participants revisar el passat, reconstruir el seu relat i reparar la pròpia identitat.

Dimarts 13 d’abril a les 19h
Inauguració per streaming al canal de youtube de La Casa Elizalde.

Pots descarregar aquí el full de sala.


Imatge portada: N/N

 

ACTIVITATS DE L’EXPOSICIÓ
Dimarts 27 d’abril a les 19 h
Visita comentada
A càrrec d’una de les responsables del projecte de l’àrea educativa de la Fundació Photographic Social Vision, i amb algunes de les autores de l’exposició.

Dimarts 11 de maig a les 19 h
Xerrada sobre el projecte ‘Material sensible’
A càrrec d’algunes de les autores de ‘Material sensible’, Vicki Bernadet, presidenta de la FVB, Núria Grau psicòloga a FVB, i Alice Monteil i Mireia Plans, responsables del projecte a Photographic Social Vision. Parlaran de la problemàtica social dels abusos sexuals infàntils i de com la metodologia emprada i la fotografia permeten aprofundir en el procés de recuperació de persones que els han patit.

PROPOSTA RELACIONADA
Dijous 20 i divendres 21 a les 19 h
Serà el nostre secret
Intèrprets: Marta Montiel i Elias Barberà
Una peça de teatre Verbatim amb dramatúrgia i direcció de Daniela Feixas, on s’aborda l’abús sexual infantil a partir del recull de diferents històries de testimonis reals.
Al finalitzar l’obra hi haurà un col·loqui amb la companyia.

Dia
13/04/2021 19:00 - 21:00

Pujar