On van elles II

Un projecte d’Alba Rihe i Adrià Gil (Venecia Flúor)

“On van elles II” proposa una cartografia del present del barri que envolta La Casa Elizalde. Un espai on s’invocaran les veus del passat, present i futur creant una suspensió de temps perquè la persona que hi transiti se submergeixi en una instal·lació múltiple: visual, sonora i textual.

El folklore progressiu és el fil conductor que agrupa totes les produccions del col·lectiu Venecia Flúor, format per Alba Rihe i Adrià Gil.

Inauguració:
Dimecres 9 de març a les 18 h
Presentació del projecte i primera activació de la peça instal·lativa a càrrec dels artistes Alba Rihe i Adrià Gil (Venecia Flúor)

Exposició en el marc del programa TEMPORALS, circuit d’exposicions itinerants en diferents centres culturals de la ciutat promogut per l’ICUB.

ACTIVITATS DE L’EXPOSICIÓ 

Dimecres 16 de febrer a les 17.30 h
Taller Safareig Bocaorella
Trobada amb el col·lectiu Venecia Flúor per intercanviar històries, anècdotes, rumors, experiències i aprenentatges de vida al barri. Et proposem que portir una fotografia i que ens expliquis aquella història que s’amaga darrera la fotografia.

Aquest material compartit formarà part del material de treball dels artistes Alba Rihe i Adrià Gil per la seva exposició ‘On van elles’.

Dimecres 23 de març de 17 a 19 h
Taller Deriva Ullorella
Itinerari per l’entorn més proper de La Casa Elizalde on es convidarà als participants que fotografien allò que els cridi l’atenció i que els interpel·li per qualsevol motiu personal. Aquestes imatges i sons del barri enregistrats també serviran per trasnformar-los en material expositiu.

Un cop acabat l’itinerari es retornarà al centre, i els artistes faran una demostració del tractament de la imatge i el so amb la Inteligència Artificial.  

Dimecres 6 d’abril a les 18 h 
Cloenda amb l’activació final de la peça instal·lativa.

 

Dies
09/03/2022 - 11/04/2022
Espai
Carme Biada
Artista/es

Venecia Flúor

Pujar