Finalitza l’exposició de Finestres de la memòria ‘Una càmera pròpia. Dones i pràctiques fotogràfiques’

El divendres 25 d’octubre finalitzava l’exposició de Finestres de la memòria ‘Una càmera pròpia. Dones i pràctiques fotogràfiques’. Inaugurada el 12 de setembre, les dues sales d’exposicions de La Casa Elizalde es van omplir de visitants per poder veure les més de 500 fotografies exposades.

Comissariada per Lourdes Delgado i Núria F.Rius, l’exposició proposava una anàlisi de la relació que s’ha establert, des de 1900 fins als anys vuitanta, entre dones i pràctiques fotogràfiques en el context de Barcelona i l’Eixample.

L’exposició també ha comptat amb nombroses activitats relacionades que es van realitzar durant els mesos de setembre i octubre amb un gran èxit de participació: una visita guiada amb les comissàries, converses entorn l’exposició, un seminari sobre quatre fotògrafes contemporànies i un taller de fotografia.

Volem agrair a totes les persones que han participat en l’exposició: les fotògrafes que han cedit les seves fotografies, les comissàries, els dissenyadors de l’exposició, les persones que han realitzat les activitats i a tots i totes els que heu vingut a visitar-la i a participar de les activitats.