23/04/2018

Jazz, soul, funk…els divendres a La Casa Elizalde sona Let’s groove!

Aquesta primavera ens deixem endur pel jazz, el soul i el funk. Aquest son els ingredients principals d’aquesta programació que va de dins cap a fora en tots els sentits, de propostes més íntimes i elegants a la potència i el groove.

Comencem amb Afroblue, una de les bandes de jazz amb més recorregut de casa nostra. Durant la seva carrera han evolucionat des del latin jazz cap a una sonoritat més sòbria, d’un nivell musical altíssim. Els seus temes naveguen entre el latin i el funk, la balada o fins i tot el pop, amb un so sense complexos.

Seguirem amb Magalí Sare & Manel Fortià, una unió de dos artistes que volen transmetre  la seva particular forma d’entendre la improvisació i la interacció dalt l’escenari. Estàndards de jazz seleccionats i arranjats per a la formació, clàssics de la música popular i composicions pròpies conformen el menú d’aquest concert. El seu directe, ple de matisos i apte per a tot tipus de públic, no deixarà ningú indiferent.

Nu Epoque és una banda barcelonina formada per músics de procedències tan diverses com Itàlia, Moçambic i Angola. A la seva música hi trobem influències de JDilla, Erykah Badu, Manu Dibango, Fela Kuti o Floating Points. Un món de sons on es troben els ritmes electrònics i les polirítmies africanes amb les melodies groovies i la veu soul de Monica Mussungo.

I acabarem amb The Slignshots, un dels referents de la rica escena funk soul de Barcelona. Presentaran el seu segon LP, Spread The Mud!, amb el qual continuen explorant les profunditats de la música negra lluny de qualsevol clixé que encotilli la seva personalitat. Un concert ple d’energia i groove al nostre pati.

Us convidem a venir els divendres al vespre per començar el cap de setmana amb bona energia i bona música. Aquesta primavera Let’s groove!

 

Pujar