05/05/2020

La Covid-19, un canvi en la nostra quotidianitat

#Elizalderecomana #Filosofiaoriental #Cinema

L’Alexis Racionero reflexiona des del seu confinament sobre què ha suposat aquesta crisi ocasionada per una pandèmia global.

L’Alexis és un dels nostres professors de capçalera de cinema de la casa. Fa més de 20 anys que fa classes al centre i els seus alumnes són gairebé una família. A part de ser professor d’Elizalde, també ha estat professor de l’ESCAC, ha publicat nombrosos llibres, s’ha format com a professor de ioga i és graduat en Psicologia Gestalt. Sense deixar de banda el cinema, està prenent rellevància la seva faceta d’escriptor especialitzat en filosofies orientals, que combina amb les formacions de ioga, psicologia i creixement personal.

Com que és un esperit inquiet, els dijous, quinzenalment, també el pots escoltar a la ràdio, a Versió Rac1 de 15 a 16 h.

Racionero

A part de tot això, ha volgut compartir amb tu un dels seus darrers articles publicat a la revista digital Letras Kairos, on fa una profunda reflexió, amb referències cinematogràfiques inspiradores, sobre com hem arribat fins aquesta crisi i què podem fer un cop hàgim aconseguit tornar a la normalitat. Et recomanem la seva lectura.

Pots trobar més informació a la seva web i a Instagram.

www.alexisracionero.com

@alexisracionero

 

Pujar