La memòria popular del confinament

#Fembarri #Arxiuvirtual #Memòriesconfinament

A tot arreu passen coses, a tot el món. Esdeveniments socials, polítics o culturals que marquen la vida de les persones i obren episodis nous en la societat. Ara, sacsejats per una crisi sanitària, vivim l’episodi del confinament, i com en tots els fets recents que succeeixen val la pena escoltar-los i recollir-los també en primera persona.

La plataforma Decidim. Barcelona i l’Arxiu Municipal de Barcelona han creat un espai virtual anomenat “Memòries del confinament” on els veïns i les veïnes poden explicar i compartir les experiències viscudes durant el confinament a través de relats, narracions, fotografies, àudios, dibuixos… D’aquesta manera es crearà un fons documental participatiu construït a partir de la memòria col·lectiva d’aquest present excepcional que vivim, amb l’objectiu que es conservi i perduri en el temps.

Entra a l’enllaç de més avall per conèixer el projecte i per poder participar-hi. Aquí trobaràs com fer arribar el teu testimoni, les teves vivències o reflexions en format de text escrit, en imatges o audiovisuals.

Explica la teva pròpia història i ajuda a construir la memòria ciutadana de Barcelona!

 

 

Accedeix a la informació