02/06/2020

La Sardina. Música en conserva

#Elizalderecomana #Elizaldemúsica #Lasardinamúsica

En aquesta entrada coneixeràs un projecte musical online diferent, amb valors afegits i una programació de luxe amb, entre d’altres, dues propostes que han visitat La Casa Elizalde, la de Joana Gomila i Maruja Limón.

Fa uns dies ens vam assabentar d’un projecte musical interessant i compromès, “La Sardina”. Després d’un primer moment del confinament en què es van abocar, per solidaritat amb la societat, un munt de propostes artístiques gratuïtes a la xarxa, hem passat a una desescalada en la qual estan sorgint iniciatives de contingut artístic online de pagament per tal d’ajudar a conscienciar que cal recolzar el sector cultural.

Des del projecte de “La Sardina” es promouen trobades en directe amb artistes a través de plataformes digitals, per a un públic reduït, a cinc euros “l’entrada”. Es tracta de videotrucades de 45 minuts en les quals, a més d’escoltar la seva música, podem interactuar, de manera que s’aconsegueix una experiència molt propera entre públic i artista.

El cartell que estan fent és  impressionant! Anna Ferrer, Núria Graham, Sey sisters, entre d’altres noms consolidats i molt actuals. Si no ens creus, clica aquí i jutja tu mateix/a:

Mira els concerts que hi ha previstos a partir de demà dimecres:

Joana Gomila, 3 de juny / Marem Ladson, 4 de juny / Maruja Limón, 5 de juny / Jo jet i Maria Ribot, 6 de juny.

Veritablement, el cartell és fabulós. Esperem, doncs, que gaudeixis moltíssim d’aquesta iniciativa!

https://lasardinamusic.com/artistes/

@lasardinamusic

@lasardinamusic

Pujar