Tallers de tardor

L’alegria de tornar a començar. Tallers culturals de tardor a La Casa Elizalde

Comença un nou curs a La Casa Elizalde. I arriba carregat de novetats per a tots els gustos.

Per aquells aventurers, aquest trimestre no us podeu perdre el taller Exploradors i viatgers de Terra Incògnita, en què descobrirem viatgers que van orientar les seves brúixoles cap a regions desconegudes. I si us voleu conèixer les claus històriques, polítiques i socials de la regió més inestable del planeta, no us perdeu el taller Orient Mitjà: desgranant una realitat complexa.

Sabies que a partir del joc adquirim eines útils per a la nostra activitat quotidiana?  Al taller Ludotraining: el joc com a recurs ens proposa tastar la diversitat de tipologies de jocs crear el nostre propi joc!

També ens aproparem a la meterologia d’una forma amena a Meteorologia: una aproximació al temps i al clima. Vols introduir-te en l’estudi de la genètica? Al taller Genètica, evolució i revolució veurem com l’estudi genètic ens està ajudant a comprendre el nostre passat i present i ens planteja reptes tecnològics i ètics de futur.

Si vols tenir cura del teu benestar, aproxima’t al PNL per a la salut i el benestar. Treballarem els pensaments, emocions i conductes per influir positivament en el nostre benestar. També exercitarem les emocions per millorar les nostres relacions a Ecologia emocional: entrena les teves emocions.

Ets un amant de la música? Et proposem un taller en el qual recorrerem la línia del temps a través dels Els millors àlbums de la història del pop-rock entre els anys 50 i 70 de la mà d’un expert, l’Àlex Torío.

I si tens ganes de proposar-te un repte i apoderar-te…aprèn a defensar-te en qualsevol situació amb el taller de Defensa personal per a dones. Aprendrem tècniques de prevenció per a amenaces reals en un ambient divertit.

Si vols estimular la teva creativitat a través de la jardineria, no deixis escapar l’oportunitat, a Jardineria creativa: jardins aeris elaborarem creacions vegetals pensades per penjar en el teu racó de casa preferit.  I si en vols fotografiar el resultat aconseguint els millors resultats, apunta’t a retocar les teves fotografies amb mòbil.

Com veus, hi ha tallers per a tots els gustos, consulta aquí tota la programació. Ens espera una tardor emocionant!